Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ολοκληρώθηκε το 2ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης στο Μουζάκι

 

Ολοκληρώθηκε το 2ο Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης στο Μουζάκι, που διοργανώθηκε με σκοπό να ενισχυθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη και γι’ αυτό αντί εισητηρίου κατά τη διάρκεια των αγώνων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και ρούχα.

Το φετινό τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/3 και την Κυριακή 1/4 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου και συμμετείχαν οι ομάδες βόλεϊ Μουζακίου, IPA Καρδίτσας, Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας και Εκπαιδευτικών Καρδίτσας.

Για την ιστορία και μόνο, αφού τα αποτελέσματα περνούν σε δεύτερη μοίρα, στους ημιτελικούς της Παρασκευής έγιναν τα παιχνίδια Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας – Εκπαιδευτικοί Καρδίτσας (0-3) και Γ.Σ. Μουζακίου – IPA Καρδίτσας (3-1). Στον μικρό τελικό που έγινε την Κυριακή η Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Θεσσαλίας αντιμετώπισε την ομάδα της IPA Καρδίτσας (2-1) και στον μεγάλο τελικό ο Γ.Σ. Μουζακίου βρέθηκε απέναντι στην ομάδα των Εκπαιδευτικών Καρδίτσας (0-3).

Τη συνδιοργάνωση είχαν ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής” και η IPA Καρδίτσας με την στήριξη του ΝΠΔΔ Αθλητισμός-Πολιτισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που συμμετείχαν αλλά και στον κόσμο που παραβρέθηκε στους αγώνες και συνέδραμε στο να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.

[RPG id=65653]

 




Total
0
Shares
Previous Article

Επεκτείνεται το σύστημα τηλεχειρισμού του δικτύου της ΔΕΥΑΚ

Next Article

Βόλεϊ: Συνεχίζεται στο Μουζάκι η προεπιλογή της νέας Εθνικής Παγκορασίδων

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike