Οι Πρόεδροι Αργυρίου, Κουμπουριανών, Λεοντίτου και Πετροχωρίου ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου! 

Stergiou Andreas Dimarxos Argitheas

Οι Πρόεδροι Αργυρίου, Κουμπουριανών, Λεοντίτου και Πετροχωρίου ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου! 

“Ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά σήμερα τις υποψηφιότητες τεσσάρων ακόμα εν ενέργεια Προέδρων που πρόκειται να μετέχουν δυναμικά στο ψηφοδέλτιό μας!
Πρόκειται για έμπειρους ανθρώπους, με προσφορά στα χωριά τους και θετικό αποτύπωμα.
Συγκεκριμένα είναι οι:
-Δημοτική Κοινότητα Αργυρίου: Παναγιώτου Ηλίας.
-Δημοτική Κοινότητα Κουμπουριανών: Μανίκας Δημήτρης.
-Δημοτική Κοινότητα Λεοντίτου: Καραμπίνης Λάμπρος.
-Δημοτική Κοινότητα Πετροχωρίου: Παπαδόπουλος Κώστας.
Φυσικά θα ακολουθήσουν κι άλλες εξίσου αξιόλογες υποψηφιότητες, τόσο σε ορισμένα από τα χωριά που ήδη έχουν ανακοινωθεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι πρώτοι υποψήφιοι, όσο και στα υπόλοιπα.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ στο Δήμο Αργιθέας, απαρτίζεται από ανθρώπους με μεγάλη αποδοχή και αποδεδειγμένη θέληση για δουλειά.
Έχουμε διαμορφώσει μια πολυσύνθετη ομάδα Αργιθεατών που θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό κατά την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο!
Προχωράμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Πρόεδροι Μονομελών Δημοτικών Κοινοτήτων, υποψήφιοι Πρόεδροι και Σύμβουλοι Τριμελών Δημοτικών Κοινοτήτων – και δημιουργούμε από κοινού το αρραγές μέτωπο των υγιών δυνάμεων της περιοχής μας!
Η Αργιθέα συνεχίζει ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Ανδρέας Στεργίου
Δήμαρχος Αργιθέας
Total
0
Shares