Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Οι Αρχές της Καρδίτσας συνεχάρησαν την ομάδα “KarditsaEarthquakeProject – Σχολεία εν δράσει: Σεισμογράφος” του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

.

 Οι Αρχές της Καρδίτσας υποδέχθηκαν και συνεχάρησαν την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ “KarditsaEarthquakeProject – Σχολεία εν δράσει: Σεισμογράφος” που βραβεύτηκε από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας, AthensScienceFestival για τη διάκρισή της στο διαγωνισμό “Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο” του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Ελληνογερμανικής Αγωγής.

Η ομάδα με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, της Π.Ε. Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και τους επισκέφθηκε, μαζί με το βραβευμένο σεισμογράφο, έργο των μαθητών.

Τόσο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, όσο και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κος Αλεξάκος και ο Διευθυντής της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κος Παπανούσκας συνεχάρησαν την ομάδα για την επιτυχία τους που ανέδειξε την πόλη μας και προσέφεραν στους μαθητές και τους καθηγητές αναμνηστικά δώρα. Ο

Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κος Τσιάκος απένειμε τιμητική πλακέτα και δήλωσε ότι όπως και πέρυσι που στήριξε το πρόγραμμα με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή θα είναι αρωγός στο πλευρό τους στα μελλοντικά τους σχέδια.

Το βραβευμένο project θα παρουσιαστεί στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 & 11 Μαΐου 2018 στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Ελληνογερμανική Αγωγή, όπως επίσης και με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και στο πνεύμα αυτό είμαστε ανοιχτοί για συνεργασία και με όποια σχολεία της περιφέρειας το επιθυμούν.

KarditsaEarthquakeProject 1

KarditsaEarthquakeProject 2

KarditsaEarthquakeProject 3

KarditsaEarthquakeProject 4
Total
0
Shares
Previous Article

Επίσκεψη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ" από την Αλεξ/πολη στο Μαυρομμάτι

Next Article

Αποκαθίστανται φθορές στον ποδηλατόδρομο της οδού Καραϊσκάκη και στον πεζόδρομο Αβέρωφ

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…