Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας προετοιμάζεται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση

Το Σάββατο εκτός με Τρίτωνα η επανέναρξη για τον ΑΣΚ

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας προετοιμάζεται για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση

Το Σάββατο εκτός με Τρίτωνα η επανέναρξη για τον ΑΣΚ

Αντίστροφα μετράει η ανδρική ομάδα του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Στις 31 Οκτωβρίου του 2020 έγινε η 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών και όπως όλα δείχνουν, μετά από πέντε μήνες και συγκεκριμένα το Σάββατο 3 Απριλίου, θα ξεκινήσει και πάλι η σεζόν. Με διαφορετικές συνθήκες, ενδεχομένως με κάποιες ομάδες να απέχουν, αλλά και με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς η διακοπή, αλλά και ο νέος τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, διαμορφώνει νέα δεδομένα.

Μπροστά και σε αυτή την πρόκληση, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας δηλώνει «παρών» και παρά τις προφανείς δυσκολίες και τη χρονική πίεση, θα αγωνιστεί κανονικά στο υπόλοιπο της σεζόν. Από την πρώτη στιγμή, ο ΑΣΚ ήταν υπέρ της επανέναρξης του πρωταθλήματος, καταθέτοντας μάλιστα συγκεκριμένες προτάσεις. Η καθυστερημένη επανέναρξη των προπονήσεων στο τέλος Φεβρουαρίου, αλλά και η επιστροφή στους αγώνες, δημιουργούν σίγουρα πολλές δυσκολίες για όλες τις ομάδες, όμως οι «κυανόλευκοι» θέλουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία το βαρύ και πολυσύνθετο πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους.

Η ομάδα σίγουρα δεν είναι 100% έτοιμη, υπάρχουν προφανή εμπόδια σε σχέση και με την υγειονομική κρίση, όμως όλοι στο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας αφήνουν πίσω τα πολλά προβλήματα και εστιάζουν σε τρεις βασικούς στόχους: τη διαφύλαξη της υγείας των αθλητών που βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προσαρμογής, την τήρηση όλων των μέτρων έναντι της πανδημίας, αλλά και μια οργανωμένη και ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα, όπως αρμόζει σε μια ομάδα που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ.

Με Τρίτωνα στην Αθήνα το Σάββατο

Ήδη η ομάδα προετοιμάζεται για την έναρξη των αγώνων, αναμένοντας το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων, που θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο, λόγω της πολύ περιορισμένων χρονικών περιθωρίων για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 5 μ.μ. στην Αθήνα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική τον Τρίτωνα, ενώ την Τετάρτη 7 Απριλίου, θα υποδεχθεί στο νέο κλειστό της Καρδίτσας τον Αμύντα, σε εξ’ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Πως θα γίνει το πρωτάθλημα

Το νέο σύστημα διεξαγωγής έχει αρκετές αλλαγές, υποχρεώνοντας τις ομάδες να δίνουν συνεχόμενους αγώνες. Συγκεκριμένα, θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, όπως είχε αρχικά οριστεί, με δέκα αγωνιστικές να απομένουν. Στη συνέχεια, οι οκτώ πρώτες ομάδες θα συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο, με άλλες επτά αγωνιστικές και θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ ανόδου, στα οποία θα μετέχουν οι ομάδες που θα καταταγούν από τη δεύτερη έως την πέμπτη θέση, με το νικητή της σειράς να ακολουθεί τον πρώτο της κατάταξης στη Basket League.

www.askarditsas.gr




Total
0
Shares
Previous Article
Τον ΟΑΕΔ Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κωτσός

Τον ΟΑΕΔ Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κωτσός

Next Article
Mατίνα Παγώνη: Το άνοιγμα ελλοχεύει κινδύνους

Mατίνα Παγώνη: Το άνοιγμα ελλοχεύει κινδύνους -  Νέοι έρχονται όρθιοι στο νοσοκομείο και μετά από λίγο διασωληνώνονται

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike