Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στέλνει μήνυμα ανασυγκρότησης, ανανέωσης και επανεκκίνησης!

8 Μάρτη, οι γυναίκες κρατάμε δυνατή τη συλλογική μας φωνή και δράση! - Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου: Πολιτισμός, πράσινο, βιώσιμη πόλη… - Εδώ η ζωή, φοβάται να ζήσει…

Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στέλνει μήνυμα ανασυγκρότησης, ανανέωσης και επανεκκίνησης!

 Της Χρυσούλας Κατσαβριά – Σιωροπούλου, πρώην Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας  και  Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

Με το 4ο έκτακτο Συνέδριο, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  έστειλε μήνυμα  ανασυγκρότησης,  ανανέωσης και  επανεκκίνησης.

 Οι επικαιροποιημένες θέσεις του Συνεδρίου, επιβεβαιώνουν την  ταυτότητα, την κατεύθυνση και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ.  Αποτελούν την αφετηρία για μια νέα διαδρομή της σύγχρονης, προοδευτικής παράταξης, με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς, που θα εκφράζει τα όνειρα και τις ανάγκες του προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, είναι  κόμμα των μελών, που συζητά και συνδιαμορφώνει συλλογικά την πολιτική του και συμβάλλει σημαντικά στον στόχο της οικοδόμησης μιας νέας σχέσης με την κοινωνία.

Με την ανάδειξη και τη  συγκρότηση  των νέων οργάνων που θα προκύψουν από τις εκλογές για  νέες Νομαρχιακές Επιτροπές   και Συντονιστικά των Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  θα δώσουμε την πρώτη μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών,  με τον  ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. να είναι ένα ισχυρό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα μας και στην Ευρώπη.

Οι Εκλογές θα διεξαχθούν σήμερα Κυριακή 10/03/2024 και από ώρα 10.00 το πρωί μέχρι ώρα 18.00 το απόγευμα.

Στο νομό Καρδίτσας, τα  μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.  θα προσέλθουν για να ψηφίσουν στα γραφεία των οργανώσεών τους:

  • Καρδίτσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., οδός Ν.Πλαστήρα, 3ος όροφος (στον πεζόδρομο πάνω απο φούρνο Μάτζιαλη)
  • Μουζάκι , Σοφάδες και Παλαμά στα γραφεία των Ο.Μ.
  • Λαζαρίνα (έδρα συνεταιρ. Α.Π.Δ.Θ) και
  • Προάστιο στο πρώην Δημαρχείο .

 Δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη της  Νομαρχιακής Επιτροπής, με βάση τις διατάξεις του Καταστατικού, έχουν όσοι/ες έχουν γίνει μέλη ως τις 2/2/2024.

Η νέα Ν.Ε. θα είναι 19 μελής. Τα μέλη που θα ψηφίσουν προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης και έχουν την δυνατότητα να βάλουν μέχρι έξι (6) σταυρούς στο ψηφοδέλτιο.

Θα ισχύσει  η ισάριθμη αντιπροσώπευση των φύλων 50-50%.

Οι  υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας  είναι οι:

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ

ΑΡΧΟΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΙΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΒΡΑΧΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΓΑΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΚΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΚΑΛΠΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΤΙΑΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΜΟΥΝΤΖΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΜΠΟΥΓΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΥΡΙΣΙΩΤΗ ΒΑΣΩ

ΝΑΣΙΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΝΤΟΥΡΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΑΠΠΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΠΠΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΠΟΥΛΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΙΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΟΣΚΑ ΕΡΜΕΛΙΝΤΑ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Καλούνται όλα  τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ν.Καρδίτσας,  να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των νέων οργάνων, βάζοντας τη σφραγίδα τους στις δημοκρατικές διαδικασίες για ανασυγκρότηση και νέα αρχή.

Οι εκλογές αυτές μας δίνουν  τη δυνατότητα  να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να επιλέξουμε τους εκπροσώπους μας , να συμβάλλουμε καθοριστικά στη  λειτουργία και  διαμόρφωση του πολιτικού μας φορέα και να τον καταστήσουμε πιο χρήσιμο και ωφέλιμο για την τοπική  κοινωνία και για τη χώρα μας.

Καλούμαστε όλοι και όλες να συστρατευτούμε   απέναντι στον οικονομικό νεοφιλελευθερισμό και  την ακραία δεξιά, για να δώσουμε άμεσα λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας,  διεκδικώντας μια δίκαιη κοινωνία και ένα καλύτερο  μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου
πρ. Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ  και  Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.




Total
0
Shares
Previous Article
Λίμνη Κάρλα: Μειώθηκε κατά 12.52% η έκταση της επιφάνειας της μεταξύ 15/9 και 5/10 - Κακοκαιρία Daniel και Ποταμός Πηνειός: Πόσο νερό κατέβασε συνολικά στην εκβολή του

«“Ρέματα Παλαιοχωρίου, Καλαμπάκας, Τρικάλων”: 2 (δύο) εκατομμύρια κυβικά μέτρα (τόνους), περίπου, “κατέβασαν” στην πρόσφατη βροχή (~76,60 mm βροχής)»..

Next Article
ipsoma 731 Trikala ekdilwseis

Τιμή στους ήρωες του υψώματος 731

Related Posts

eglimatiki organwsi magnisia 2
Διαβάστε περισσότερα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας 

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας  Σε συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος…
Συμβουλές για την αποφυγή περιστατικών κλοπών κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων - Συστηματικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (19.10.2023) - Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε περιοχή του Δήμου Τεμπών - Απέσπασαν από ημεδαπό συνολικά 10000 ευρώ Οδηγίες προς αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα
Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Σύλληψη τριών ατόμων, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν, χθες (27-04-2024) και σήμερα (28-04-2024) το πρωί σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας
Dimos Mouzakiou desfa
Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της δωρεάς του ΔΕΣΦΑ προς τους πλημμυροπαθείς

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της δωρεάς του ΔΕΣΦΑ προς τους πλημμυροπαθείς Ο…