Ο Παναγιώτης Ταμπάκος για 10η χρονιά στο «τιμόνι» της ΑΕ Μουζακίου!

.

 Μπορεί η ΑΕ Μουζακίου φέτος να επιστρέφει στην Α1 ΕΠΣΚ, έπειτα από τρία χρόνια, όμως η διάθεση να στηριχθεί σε πρόσωπα που διαχρονικά προσφέρουν έργο και χαίρουν της εμπιστοσύνης τόσο των ιθυνόντων της ΑΕΜ όσο και της ευρύτερης ποδοσφαιρικής περιοχής, είναι έκδηλη.

Αυτό προκύπτει από την παραμονή του Παναγιώτη Ταμπάκου στην τεχνική ηγεσία των Κιτρινόμαυρων και τη νέα σεζόν, ο οποίος αισίως κλείνει τα 10 χρόνια στο «τιμόνι» της με θητεία μαζί της ακόμη και στη Δ’ Εθνική, στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας!

Με τον Π. Ταμπάκο, η ΑΕ Μουζακίου είχε πανηγυρίσει και τον τίτλο της σεζόν 2014-15 στην Α1 ΕΠΣΚ και την επόμενη χρονιά την είσοδό της στα πλέι-οφ του πρωταθλητή για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος προπονητής φέτος κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να αξιοποιήσει ποδοσφαιριστές ανερχόμενους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Α’ Ερασιτεχνική και μάλιστα με το στόχο της παραμονής να χάνεται στην τελευταία «στροφή» των πλέι-άουτ, αλλά με τα αγωνιστικά οφέλη να είναι πολλαπλάσια.

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι ο Παναγιώτης Ταμπάκος είναι υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών της ομάδας του Μουζακίου, γεγονός που του δίνει την ευχέρεια να αξιολογήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Κιτρινόμαυρων και να προωθήσει κάποιους στην αντρική ομάδα, ενόψει της νέας αρχής στην Α1 κατηγορία.

ΠΗΓΗ
Total
0
Shares