Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Μαυρομματιανός dj De_Mpak………Αυτοσυστήνεται!

dhmosthenhs mpakatsis3
Είναι κάτοχος του A2 Dj Music workshop …ανώτερο πτυχίο που δίδεται στους μύστες της ηλεκτρονικής μουσικής.
Είναι ο 39χρονος Μαυρομματιανός ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ( De_Mpak) και είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα.
ΑΥΤΟΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
«Ονομάζομαι ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ ….στον συγκεκριμένο χώρο της μουσικής όλοι σας ξέρετε ότι έχουμε ένα δεύτερο όνομα και αυτό είναι De_Mpak ,είμαι 39 ετών και κατάγομαι από το Μαυρομμάτι Καρδίτσας του Δήμου Μουζακίου».
ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
Από μικρή ηλικία έστρεψε το ενδιαφέρον του πρωτίστως  στην ξένη μουσική…..  ήταν όμως το ηλεκτρονικό είδος που τον μάγεψε, έχοντας ξεχωρίσει και αγαπήσει ήχους Nu Disco, Afro House,  House, Deep House, Funky Groove Jackin’ House, Indie Dance, Organic House Downtempo, Tech House, Melodic House & Techno τους οποίους μελέτησε και εξέλιξε στην κατοπινή του δουλειά ως Dj ,παίζοντας σε πολλά μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, σε νησιά σε Beach Bar σε Pool Bar, πραγματοποιώντας τα ονειρικά ταξίδια του….διαδρομές που τον ωθούσαν να κινείται ασταμάτητα σε Ελλάδα αλλά και Γερμανία για να απλώσει την ηλεκτρονική μουσική σε όσους περισσότερους εραστές της συγκεκριμένης μουσικής μπορούσε.
Συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής και χωρίς να υποπέσει στη λήθη ξεχνώντας μερικά από αυτά αναφέρει ενδεικτικά τους Dj Antonio, Junior Pappa, Cj Jeff, Ms.Lfki, Mihalis Safras, Tony G kai Nikko Sunset.

Η ηλεκτρονική μουσική είναι είδος μουσικής το οποίο χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά μουσικά όργανα και γενικότερα ηλεκτρονική μουσική τεχνολογία για την παραγωγή της. Οι πρώτοι πειραματισμοί εμφανίστηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα, ενώ στα τέλη του 20ού έγινε η κυρίαρχη μορφή μουσικής.

Με το κόστος της τεχνολογίας να χαμηλώνει, η επέκταση της ηλεκτρονικής μουσικής συνεχίστηκε και διευρύνθηκε και κατά την δεκαετία του 1990, με είδη μουσικής όπως τέκνο και ρέιβ

Πέρα από τα παλαιά τεχνολογικά μέσα όπως το ραδιόφωνο και τις έντυπες εκδόσεις μουσικών περιοδικών, η μουσική εξαπλώθηκε και από τα νεότερα μέσα όπως ιστότοπους αφιερωμένους στη μουσική αυτή, και η αυξανόμενη δημοτικότητα προκάλεσε το ενδιαφέρον της μουσικής βιομηχανίας ως προς την προώθηση και επένδυση στα νέα αυτά μουσικά υποείδη.

Τα τεχνολογικά μέσα μέσω των οποίων μπορεί να δημιουργηθεί ηλεκτρονική μουσική είναι πλέον διαθέσιμα σε αφθονία, ιδίως σε ότι αφορά το μουσικό λογισμικό για την παραγωγή μουσικής σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η ηλεκτρονική μουσική αποτελείται πλέον από πάρα πολλά είδη και υποείδη, τα οποία εκτείνονται από την πειραματική ηλεκτρονική μουσική έως την ηλεκτρονική χορευτική μουσική, και ως γενικότερο είδος μουσικής αποτελεί το κυρίαρχο είδος, σε αντίθεση με τις παλαιότερες εποχές πριν την δεκαετία του 1980 όπου αποτελούσε εξεζητημένο τύπο.

el.wikipedia.org

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

«Και φτάνουμε στο καλύτερο σημείο για εμένα στο κομμάτι της μουσικής, που το οφείλω στους δύο Καθηγητές μου τον Dj Antonio και ο Tony G που χάρη σε αυτούς έμαθα πολλά πράγματα πάνω στο θέμα της ηλεκτρονικής μουσικής και που έχω τελειώσει τις σπουδές μου στο A2 Dj Music workshop
έχοντας πάρει το πτυχίο μου».
KAI TΩΡΑ….ΔΟΥΛΕΙΑ!
Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ…παρουσιάζει το πρώτο του σετ NEW SHOW MIX TECH HOUSE ευελπιστώντας να εμφυσήσει κομμάτια της αγάπης του για την ηλεκτρονική μουσική σε όλους εμάς και να μας μυήσει στον μαγικό κόσμο της ηχοχρωματικής τέχνης του.
Ιωάννα Κρίκου
dhmosthenhs mpakatsis1

dhmosthenhs mpakatsis2

dhmosthenhs mpakatsis

https://soundcloud.com/user-689454748/new-show-mix-tech-house-by-de_mpak-01-12-2020




Total
0
Shares
Previous Article
Ένα θετικό στα 63 rapid tests στη ΤΚ Φίλιας

Ένα θετικό στα 63 rapid tests στη ΤΚ Φίλιας

Next Article
kerasiotis limni plastira

Αποκαταστάθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ροή του ποταμού Κερασιώτη προς τη λίμνη Πλαστήρα

Related Posts