Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Κώστας Τσιάρας για το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

tsiaras mitsotakis 2

 

Με αφορμή την εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε ένα πολύ δυναμικό και ποιοτικό ευρωψηφοδέλτιο, από το οποίο θα προκύψει η νέα ισχυρή ευρωομάδα της ΝΔ που θα συμμετάσχει στη μεγαλύτερη οικογένεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας θα επιδιώξω από κοινού με τον επικεφαλή της Ευρωομάδας Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον καλύτερο δυνατό συντονισμό μεταξύ εθνικών και ευρωπαϊκών δράσεων σε όλη την περίοδο της κοινής μας θητείας.

Άλλωστε, μετά τη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ο ρόλος των Ευρωβουλευτών δεν είναι διακοσμητικός καθώς, πλέον, οι αρμοδιότητες και οι νομοθετικές εξουσίες που διαθέτουν, έχουν φέρει το Ευρωκοινοβούλιο σε μια ισότιμη βάση με το Συμβούλιο Υπουργών όσον αφορά τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων, που επηρεάζουν άμεσα τα εθνικά κοινοβούλια των χωρών μελών της ΕΕ.

Για αυτό τον λόγο, είναι σημαντικό από τις επερχόμενες ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η ΝΔ να βγει ακόμα πιο δυνατή ώστε να ακούγεται ακόμα πιο δυνατά η φωνή της μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και να διαδραματίσει κομβικότερο ρόλο στη διαμόρφωση της επόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε αυτή την κατεύθυνση, είναι σημαντικό να κινητοποιήσουμε όλους τους πολίτες, και κυρίως να φέρουμε για να εκφραστεί στις κάλπες το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, τους νέους και τις νέες μας.

Αυτό, άλλωστε, είναι το ύψιστο χρέος μας. Να νικήσουμε την αποχή. Να νικήσουμε την απαισιοδοξία και να ανατρέψουμε, οριστικά, την παραλυτική εντύπωση πως όλοι είμαστε το ίδιο».


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Βουλευτής Ν. Καρδίτσας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γενικός Γραμματέας Κ.Ο.

tsiaras mitsotakis 1




Total
0
Shares
Previous Article
Χρυσούλα Κατσαβριά Σιωροπούλου

Χρυσούλα Κατσαβριά: Το Κιλελέρ, διαχρονικό παράδειγμα αγώνων και διεκδίκησης

Next Article
Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Related Posts

ergasia koinonia anka
Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της Π.Ε. Καρδίτσας

Δίπλα στην κοινωνία η Αναπτυξιακή Καρδίτσας με 2 προγράμματα που εξυπηρετούν 60 ωφελούμενους – μέλη ευάλωτων ομάδων της…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…