Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» έκοψε την πίτα του

 

Μέσα σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον έκοψε την πίτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» σε ταβέρνα του χωριού την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Την πίτα και την εκδήλωση ευλόγησε ο παπά Νίκος Δήμος Ιερέας του χωριού μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν φίλοι του Συλλόγου και χωριανοί μας καθώς και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Μουζακίου κ. Ελένη Ρούσσα, ο πρόεδρος της Κοινότητάς μας κ. Γεώργιος Νάσιος, η εκπρόσωπος του Τμήματος αιμοδοσίας του Γ. Ν. Καρδίτσας και φίλη του χωριού μας κ. Ρίτσα Τσαρούχα, γονείς των παιδιών των χορευτικών τμημάτων και κάτοικοι του χωριού μας τους οποίους στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δ. Γιώτης ευχαρίστησε για την συμπαράστασή τους προς τον Σύλλογο.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε για την προσφορά τους τον κ. Θωμά Ν. Βαβλέκη (Φούρνος  Μαυρομμάτι –Μουζάκι) και τον Θεόδωρο Σέμπρο (Ζαχαροπλαστείο Συνοικισμός Γεώργιος Καραϊσκάκης και Μουζάκι) για τις ωραίες «πίτες» τους και τους Χρήστο Κουτρομάνο και το κατάστημα Mega EURONICS  των Αφων Καλαμπάκα στο Μουζάκι.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο νεαρός Αθ. Γ. Φιλίππου που του «έπεσε» το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε μία ηλεκτρική σκούπα προσφορά του κ. Χρήστου Κουτρομάνου.

Η βραδιά έκλεισε με χορό από τα παιδικά χορευτικά μας τμήματα με μοντέρνους και παραδοσιακούς  χορούς υπό την καθοδήγηση της κ. Έφης Γιώτη και από τους παραβρισκόμενους της βραδιάς.

1

2 1

4

3

5

6

7

 




Total
0
Shares
Previous Article

Σε τροχιά υλοποίησης το πρόγραμμα ACTIVAGE στο Δήμο Καρδίτσας

Next Article

Συνελήφθη 41χρονος Αλβανός με 66 κιλά αποξηραμένης κάνναβης

Related Posts

eglimatiki organwsi magnisia 2
Διαβάστε περισσότερα

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας 

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας  Σε συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος…
Συμβουλές για την αποφυγή περιστατικών κλοπών κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων - Συστηματικοί έλεγχοι στη Θεσσαλία για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (19.10.2023) - Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε περιοχή του Δήμου Τεμπών - Απέσπασαν από ημεδαπό συνολικά 10000 ευρώ Οδηγίες προς αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα
Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ: Σύλληψη τριών ατόμων, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνελήφθησαν, χθες (27-04-2024) και σήμερα (28-04-2024) το πρωί σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας
Dimos Mouzakiou desfa
Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της δωρεάς του ΔΕΣΦΑ προς τους πλημμυροπαθείς

Ο Δήμος Μουζακίου σας προσκαλεί στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της δωρεάς του ΔΕΣΦΑ προς τους πλημμυροπαθείς Ο…