Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο απινιδωτής σώζει ζωές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου εκπαιδεύετε στη διατήρηση της ζωής!!!

ekpaidefsi apinidotes gimnasio mouzaki

Ο απινιδωτής σώζει ζωές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου εκπαιδεύετε στη διατήρηση της ζωής!!!

Ο σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου και η διευθύντρια του σχολείου Μανταλιά Παναγιώτα ξεκίνησαν ένα κύκλο μαθημάτων τα οποία θα σχετίζονται με την χρήση απινιδωτή. Τα μαθήματα έγιναν στο πλαίσιο αξιοποίησης του απινιδωτή  που προσέφερε στο σχολείο η εταιρεία «ΘΕΟΝΗ” η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο σχετικό αίτημα της σχολικής μας μονάδας, με στόχο να συμβάλλει στην προστασία της υγείας των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου αλλά και του γενικότερου σύνολο. Ο συγκεκριμένος απινιδωτής θα καταγραφεί στην εφαρμογή του KIDS SAVE LIVES προκειμένου να σώσει όσες πιο πολλές ζωές μπορεί. Μάλιστα ο συγκεκριμένος απινιδωτής θα είναι ο πρώτος σε σχολείο του Δήμου Μουζακίου.

Ο απινιδωτής είναι μια ιατρική συσκευή η οποία, σε συνδυασμό με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, μπορεί να ανατάξει μια θανατηφόρα καρδιακή αρρυθμία και να σώσει τη ζωή ενός ανθρώπου. Σε περίπτωση ανάγκης, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα κληθούν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταμορφωθούν σε «ανανήπτες». Για αυτό οφείλουν να είναι σε ετοιμότητα και  εκπαιδευμένοι στη χρήση του απινιδωτή. Ο κ. Ιωάννης Χατζούλης, ιατρός στο κέντρο υγείας Μουζακίου  ανέλαβε την ευθύνη του πρώτου σεμιναρίου επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου στη χρήση αυτής της ευεργετικής συσκευής, η οποία έχει κατασκευαστεί για χρήση από μη «επαγγελματίες υγείας».

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου ευχαριστεί την εταιρεία «ΘΕΟΝΗ» για την ευγενική και πολύτιμη χορηγία του απινιδωτή προς το σχολείο καθώς και  τον κ.  Ιωάννη Χατζούλη, για την εμπεριστατωμένη και πλήρη παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας του απινιδωτή.

ekpaidefsi apinidotes gimnasio mouzaki 1 ekpaidefsi apinidotes gimnasio mouzaki 2 ekpaidefsi apinidotes gimnasio mouzaki 3 ekpaidefsi apinidotes gimnasio mouzaki 4 ekpaidefsi apinidotes gimnasio mouzaki 5




Total
0
Shares
Previous Article
adonis bakouras1

Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων 

Next Article
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καρδίτσας κ. Νούσιος για τους Διασυλλογικούς κολυμβητικούς αγώνες «Γαλαγάλεια 2023» - Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου - Κωστής Νούσιος

230.000 ευρώ καλείται να πληρώσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας από μη σύννομες αποφάσεις του πρ. νομάρχη Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου!

Related Posts