Ο Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στη Λάρισα

Ο Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στη Λάρισα

 

Στο Ε3 (επιπέδου 3) Πανελλήνιο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα της 12ης εβδομάδας του χρόνου, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Tennis Icon (Foivos Michalopoulos Academy) στη Λάρισα, και στην κατηγορία Κ14 (κορίτσια 14 ετών) πήρε μέρος μεταξύ 12 αθλητριών η Αλίκη Ντιμίτρι, η οποία προπονείται στον Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων” με προπονητή το Βασίλη Παπαχρήστο.

Στον πρώτο γύρο του τουρνουά, η Αλίκη αντιμετώπισε την Πράππα Αγγελική του Α.Σ. “Ορφέας Λάρισας” και κέρδισε με 2-0 set (games: 6-0, 6-1). Ο αγώνας διήρκησε 40 λεπτά και η Αλίκη πέρασε εύκολα στον επόμενο γύρο των 8 καλύτερων κοριτσιών.

Στους 8, η Αλίκη αντιμετώπισε τη Μίζιου Ευαγγελία του Ο.Α. “Νίκαια Λάρισας”, η οποία είχε και την πρώτη θέση στο ταμπλό της διοργάνωσης. Ο αγώνας, που διήρκησε 1 ώρα και 20 λεπτά, χαρακτηρίστηκε από πολλά rallies (συνεχόμενα κτυπήματα) και γεμάτα games. Η Μίζιου, ωστόσο, λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας, διαχειρίστηκε καλύτερα τον αγώνα και κέρδισε εν τέλει με 2-0 set (games: 6-0, 6-1). Ήταν μάλιστα κι αυτή που κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά νικώντας εν συνεχεία σε άλλους δύο αγώνες.

Τόσο η Αλίκη, όσο και ο προπονητής της Βασίλης Παπαχρήστος που τη συνόδευσε στο τουρνουά, έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εξέλιξη της αθλήτριας. Το σημαντικότερο σε αυτή τη φάση είναι πως η Αλίκη Ντιμίτρι, κατακτώντας τη θέση αυτή του τουρνουά (5η έως 8η), πήρε αρκετούς πόντους που την ανέβασαν στην πανελλήνια βαθμολογία αντισφαίρισης.


Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων”

dimitri aliki faethon

dimitri aliki faethon 2
Total
0
Shares