Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ο Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στη Λάρισα

Ο Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στη Λάρισα

 

Στο Ε3 (επιπέδου 3) Πανελλήνιο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα της 12ης εβδομάδας του χρόνου, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Tennis Icon (Foivos Michalopoulos Academy) στη Λάρισα, και στην κατηγορία Κ14 (κορίτσια 14 ετών) πήρε μέρος μεταξύ 12 αθλητριών η Αλίκη Ντιμίτρι, η οποία προπονείται στον Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων” με προπονητή το Βασίλη Παπαχρήστο.

Στον πρώτο γύρο του τουρνουά, η Αλίκη αντιμετώπισε την Πράππα Αγγελική του Α.Σ. “Ορφέας Λάρισας” και κέρδισε με 2-0 set (games: 6-0, 6-1). Ο αγώνας διήρκησε 40 λεπτά και η Αλίκη πέρασε εύκολα στον επόμενο γύρο των 8 καλύτερων κοριτσιών.

Στους 8, η Αλίκη αντιμετώπισε τη Μίζιου Ευαγγελία του Ο.Α. “Νίκαια Λάρισας”, η οποία είχε και την πρώτη θέση στο ταμπλό της διοργάνωσης. Ο αγώνας, που διήρκησε 1 ώρα και 20 λεπτά, χαρακτηρίστηκε από πολλά rallies (συνεχόμενα κτυπήματα) και γεμάτα games. Η Μίζιου, ωστόσο, λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας, διαχειρίστηκε καλύτερα τον αγώνα και κέρδισε εν τέλει με 2-0 set (games: 6-0, 6-1). Ήταν μάλιστα κι αυτή που κατέκτησε την πρώτη θέση του τουρνουά νικώντας εν συνεχεία σε άλλους δύο αγώνες.

Τόσο η Αλίκη, όσο και ο προπονητής της Βασίλης Παπαχρήστος που τη συνόδευσε στο τουρνουά, έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εξέλιξη της αθλήτριας. Το σημαντικότερο σε αυτή τη φάση είναι πως η Αλίκη Ντιμίτρι, κατακτώντας τη θέση αυτή του τουρνουά (5η έως 8η), πήρε αρκετούς πόντους που την ανέβασαν στην πανελλήνια βαθμολογία αντισφαίρισης.


Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων”

dimitri aliki faethon

dimitri aliki faethon 2




Total
0
Shares
Previous Article
kentro koinothtas dhmou mouzakiou

Συνάντηση εργασίας του Κέντρου Κοινότητας Δ. Μουζακίου με το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Θεσσαλίας,

Next Article

Χρήση γεωργικών φαρμάκων εντός οικισμών και λοιπών ειδικών περιοχών

Related Posts

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου Με επιτυχία…
lina mendoni 1
Διαβάστε περισσότερα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα Στο Μαυρομμάτι θα παρευρεθεί τη…