Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Καρδίτσας: Η Κυβέρνηση ευτελίζεται εκ των έσω!!!

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας σειράς κωμικοτραγικών καταστάσεων, που αποδεικνύει περίτρανα, ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ βρίσκεται σε πανικό και σύγχυση, έχει χάσει τη μπάλα και μάταια προσπαθεί να σώσει τον παλιό, αριστερό της εαυτό! Σε αυτό βέβαια συμβάλλουν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία και τον νέο της Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη να προηγούνται στην παράσταση νίκης και στην καταλληλότητα.

Η περίπτωση του ΓΓ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, ενός νέου ατόμου βυθισμένου σε ιδεοληψίες, κατέδειξε τον τρόπο που σκέφτονται οι αριστεροί: Η συμμετοχή σε πορείες και καταλήψεις, η αντίσταση και ο ύμνος του ΕΑΜ, σου δίνουν το «ηθικό πλεονέκτημα» να διορίζεσαι σε δημόσιες θέσεις! Τουλάχιστον θλιβερό και απογοητευτικό να συνειδητοποιεί κανείς ότι υπάρχει και τέτοια νέα γενιά! Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε ένα νάρκισσο και αμετανόητο Βαρουφάκη να αναλύει τους σκοτεινούς χειρισμούς που βύθισαν τη χώρα στα σημερινά δραματικά κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα και το Μαξίμου μέχρι τώρα δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα!

Πιο πέρα, η εξέλιξη για την πώληση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς δικαιώνει τη σταθερή πολιτική επιλογή των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας για προσέλκυση επενδυτών και γεωπολιτική αναβάθμιση της χώρας ως πύλης εισόδου στην Ευρώπη. Η Κυβέρνηση, αφού επί ένα χρόνο καθυστέρησε και κωλυσιέργησε, σύρεται στην προώθηση αυτής της σημαντικής αποκρατικοποίησης, όπως σύρθηκε και στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων. Δυστυχώς χάθηκε πολύτιμος χρόνος, με κόστος για την οικονομία, την κοινωνία και τη χώρα.

Κόλαφος για την Κυβέρνηση και ειδικότερα για τον κ. Σκουρλέτη ήταν και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακυρώνει οριστικά την πρόθεσή τους να σταματήσει το έργο στις Σκουριές Χαλικιδικής.

Τέλος, καλούμε την Κυβέρνηση να καταλάβει ότι ο αγροτικός κόσμος αγωνιά για την επιβίωσή του και «καίγεται» από τη φωτιά που του άναψε με την πρότασή της για το Ασφαλιστικό, αλλά και τις φοροεπιδρομές που ξεκίνησε σε βάρος του. Αντί ο Τσίπρας να στρουθοκαμηλίζει, εξαντλώντας τις αντοχές και την υπομονή των αγροτών μας, ας συνειδητοποιήσει επιτέλους την πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο

ΟΧΙ στην επιβολή ΕΦΚ στο κρασί

Επόμενο άρθρο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης Ferien