Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Νέο Δ.Σ. στον Αρχαιολογικό Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ”

Ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» ανακοινώνει τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου όπως εξελέγησαν στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της 13ης Νοεμβρίου 2016, καθώς και τη σύνθεσή του κατόπιν αρχαιρεσιών:

Πρόεδρος: Δημήτρης Γκαραβέλας

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Σέμπρος

Γραμματέας: Βασιλική Φίλου

Ταμίας: Βούλα Τρίχα

Μέλη (με δικαίωμα ψήφου στο Δ.Σ.): Τόμι Ευθυμίου, Ειρήνη Παπαδημητρίου,Χρυσούλα Οικονόμου

Αναπλ. Μέλη (χωρίς δικαίωμα ψήφου στο Δ.Σ.): Μαρία Τριανταφύλλου, Παναγώτα Λάτση, Στέφανος Βασιλάκος

Υπεύθυνος Παιδικών – Εφηβικών Χορευτικών Τμημάτων: Τόμι Ευθυμίου

Υπεύθυνος Ενηλίκων Χορευτικών Τμημάτων: Χρυσούλα Οικονόμου

Υπεύθυνοι Ιματισμού: Χρυσούλα Οικονόμου, Ειρήνη Παπαδημητρίου

Υπεύθυνοι Λαοφραφικού Μουσείου: Βασιλική Φίλου, Βούλα Τρίχα

Το Δ.Σ. θα συνεχίσει τις άοκνες προσπάθειες του Συλλόγου για την παραγωγή Πολιτιστικού έργου στο Μουζάκι και στον διευρυμένο Δήμο μας και την προβολή της περιοχής μας γενικότερα και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, πιστεύοντας ότι η συλλογικότητα και η ομαδικότητα πάντα έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Βασικός στόχος του Δ.Σ. είναι η διεύρυνση της κινητικότητας γύρω από τα πολιτιστικά δρώμενα, τόσο με τους ήδη συνεργαζόμενους ανθρώπους και φορείς, όσο και με τη νεολαία της περιοχής, εφόσον «αυτή» αποτελεί το μέλλον του τόπου μας. Ευελπιστούμε ότι θα προσφέρουμε ποιοτικές εκδηλώσεις που θα τις ευχαριστηθούν όσοι επιλέξουν να τις παρακολουθήσουν, προσφέροντας χαμόγελο και ουσιαστική ψυχαγωγία, πράγμα που στους ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς που περνά η χώρα μας, γίνεται περισσότερο αναγκαίο από ποτέ.

Η μεταξύ μας αλληλογνωριμία προάγει τη μεταξύ μας κατανόηση και συνεννόηση, γεγονός που εδραιώνει περαιτέρω τη δημιουργία ενός πραγματικά ενωμένου Συλλόγου.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνελήφθησαν δύο νεαροί στα Τρίκαλα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Next Article

Εικαστική έκθεση Αργιθεατών Καλλιτεχνών

Related Posts

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Να συνεχιστεί η συνεργασία του ΑΠΘ με τους δασικούς συνεταιρισμούς Περτουλίου - Το ψηφοδέλτιο της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας - Λαϊκή Συσπείρωση: Το τεχνικό πρόγραμμα της περιφέρειας Θεσσαλίας και για το 2024
Διαβάστε περισσότερα

Η περιφερειακή αρχή άλλαξε, τα προβλήματα στα ορεινά χωριά του δήμου Καρδίτσας, παραμένουν

Η περιφερειακή αρχή άλλαξε, τα προβλήματα στα ορεινά χωριά του δήμου Καρδίτσας, παραμένουν Επανειλημένα η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας,…