Νέα φιάλη 330 ml για το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

 

Η ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στις συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού και λανσάρει μία νέα, καινοτόμα και απόλυτα εντυπωσιακή συσκευασία με χωρητικότητα 330 ml. Η νέα φιάλη του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό εντυπωσιάζει με το κομψό, λεπτεπίλεπτο design της, ενώ η χωρητικότητα των 330 ml (η οποία αντιστοιχεί σε ένα ποτήρι νερό) την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη και πρακτική, ιδανική για να τη μεταφέρει κανείς παντού μαζί του, ώστε να μην ξεχνάει ποτέ την πιο απαραίτητη κίνηση μέσα στην ημέρα: να χαρίζει ενυδάτωση στον οργανισμό του.

Λανσάρισμα στο μαγευτικό χιονισμένο Παρίσι

Η νέα φιάλη των 330 ml έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο πλαίσιο ενός παραμυθένιου και εξαιρετικά κομψού περιβάλλοντος, αφού το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συμπλήρωσε με την παρουσία του τη λαμπερή επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη στο χιονισμένο Παρίσι. Η νέα φιάλη των 330 ml κοσμήθηκε με μία ειδικά σχεδιασμένη, γεμάτη στιλ και φρεσκάδα, ετικέτα από τη Σήλια Κριθαριώτη, αποκλειστικά για το fashion show της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, για τη Συλλογή  Άνοιξη- Καλοκαίρι 2019. Το εντυπωσιακό défilé έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής στην περίφημη παριζιάνικη Σχολή Καλών Τεχνών (Ecole des Beaux Arts). Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό είχε ισχυρή παρουσία και στο backstage της επίδειξης με τα μοντέλα να απαθανατίζονται από τον Διεθνή Τύπο απολαμβάνοντας διαλείμματα δροσιάς με τη νέα φιάλη 330 ml.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

Backstage THEONI

Celia Kritharioti

THEONI in Paris 1

THEONI in Paris 2

892702195eb94e73587f4e78e57d6721
Total
0
Shares