Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Να πει κάποιος στον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι πολίτες θυμούνται

Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά - Η ψήφος των αποδήμων φέρνει την Παγκόσμια Ελλάδα στον τόπο της Το Πρόγραμμα Επισκέψεων της Υποψήφιας Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα 6 & 7/5

Να πει κάποιος στον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι πολίτες θυμούνται

Γράφει η Α. Σκόνδρα, Υποψήφια βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ.


Η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία, δεν ήταν έκπληξη για κανέναν! Όπως πάντα, εκτός τόπου και χρόνου! Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε στον ελληνικό λαό, μια λίστα από προεκλογικές υποσχέσεις που στερούνται σχεδιασμού. Με πρόχειρους υπολογισμούς, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, ότι αν υπήρχε τρόπος να υλοποιηθούν,  θα οδηγήσουν την χώρα σε δημοσιονομικό όλεθρο.

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστολογείται περί τα 83 δις. ευρώ, περίπου τα διπλά δηλαδή από το αντίστοιχο Πρόγραμμα της Δ.Ε.Θ. τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αυτό που δεν μας είπαν όμως, είναι η πηγή εσόδων που θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν το μεγαλεπήβολό τους πρόγραμμα. Και δεν μας την είπαν, γιατί θα είναι ή από την υπερφορολόγηση των πολιτών, ή μια συνειδητή ουτοπία.

Είναι γνωστή η συνταγή διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Παρουσιάζονται ως δήθεν ανθρωπιστές, με κοινωνικές ευαισθησίες και υπόσχονται σεισάχθεια και παροχές, ως να μοίραζαν καραμέλες. Και τί έκαναν στην πραγματικότητα; Φόρους, φόρους κι άλλους φόρους. Και το χειρότερο, τα έσοδα αυτά δεν βρήκαν κανένα αντίκρισμα για τους πολίτες. Γιατί ούτε κοινωνική πολιτική άσκησαν, ούτε στην πρωτογενή παραγωγή επένδυσαν και φυσικά για δημοσιονομικό έλεγχο και σχεδιασμό ούτε λόγος…

Νούμερα που απλώς αναφέρονται για να εντυπωσιάσουν. Και περιμένουν ότι οι πολίτες θα τα δεχτούν και θα τους χειροκροτήσουν. Γιατί πιστεύουν ότι οι πολίτες έχουν κοντή μνήμη. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.

Κανείς δεν ξέχασε τις ουρές στις τράπεζες μετά τα capitalcontrols του 2015, κανείς δεν ξέχασε την υπερχρεωμένη Ελλάδα υπό την ενισχυμένη εποπτεία που δεν μπορούσε να ανασάνει οικονομικά. Κανείς δεν ξέχασε τις εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις που εκκρεμούσαν και συσσωρεύονταν, ενώ οι δικαιούχοι δεν είχαν για τα απαραίτητα, κανείς δεν ξέχασε την εθνική μας «ανυπαρξία» στο εξωτερικό, κανείς δεν ξέχασε τη μεταναστευτική τους πολιτική…

Μπροστά στον κίνδυνο της εκλογικής ήττας, και του πολιτικού αφανισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Τσίπρα τα δίνει όλα, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα. Συνταγή δοκιμασμένη άλλωστε προ σχεδόν τριακονταπενταετίας, συνοδευόμενη από ανάλογο δημοφιλές πολιτικό σύνθημα.

Δεν βρίσκει σύμμαχο στην πολιτική σκηνή, γιατί κανένας δεν τον εμπιστεύεται. Γιατί δεν έχει όριο και μέτρο. Όπως είναι και ο πρώην Υπουργός του και νυν Γραμματέας του Μέρα 25. Ο κ. Βαρουφάκης με την «Δήμητρα», που φιλοδοξεί να τινάξει την οικονομία στον αέρα και να πάει τον τόπο δεύτερη φορά στη συμφορά. Όμως, με αυτόν φιλοδοξεί να ξανασυνεργαστεί ο κ. Τσίπρας. Γιατί όπως δείχνει η ιστορία, από την πρώτη φορά δεν έμαθε.

Ευτυχώς έμαθε όμως ο ελληνικός λαός. Και στις 21 Μαΐου θα κάνει την σωστή επιλογή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία, εκπροσωπώντας την φωνή της λογικής, με συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα, θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε μια νέο περίοδο ασφάλειας, περισσότερης ανάπτυξης και νέων οριζόντων.

Και η Καρδίτσα θα τον στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις! 

Πρόγραμμα επισκέψεων της Ασημίνας Σκόνδρα 

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2023 η  υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα θα επισκεφθεί τις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας:

ΩΡΑ    18.00   ΑΝΩ ΚΤΗΜΕΝΗ    ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΩΡΑ    18.30   ΚΑΤΩ ΚΤΗΜΕΝΗ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤ. ΚΑΤΣΑΡΗ

ΩΡΑ    19.15   ΑΣΗΜΟΧΩΡΙ       ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ    Φ. ΓΑΛΛΗ

ΩΡΑ    19.45   ΛΕΟΝΤΑΡΙ            ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΡ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΩΡΑ    20.15   ΑΧΛΑΔΙΑ             ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν. ΞΕΡΑΚΙΑ

ΩΡΑ    21.00   ΑΝΑΒΡΑ              ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ    Ι. ΠΑΠΑΣΤΥΛΙΑΝΟΥ


Πολιτικό Γραφείο

Καραϊσκάκη 10, 2ος όροφος

Τηλ: 24410 77590- 3

mail: asimina.skondra@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article
pasok kinal logo

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Next Article
Tsiaras periodeia karditsa kedros mavraxades Filia

Κώστας Τσιάρας: Υπάρχει μόνο μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας 

Related Posts