«ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2022» Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή βραδιά παρά τη βροχή και το κρύο – Απόψε το party Νεολαίας

«ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2022» Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή βραδιά παρά τη βροχή και το κρύο

«ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2022» Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή βραδιά παρά τη βροχή και το κρύο – Απόψε το party Νεολαίας

Η παραδοσιακή βραδιά με το μουσικό σχήμα του Γιώργου Μπέκιου που ήταν να γίνει την Παρασκευή 26/8/2022 αναβλήθηκε για χθες Τρίτη 30/8, και αυτή τη φορά, παρά τη δυνατή βροχή και το κρύο στο Μουζάκι, η εκδήλωση έγινε, αρχίζοντας περίπου τρεις ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα.

Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» με τη στήριξη του ΝΠΔΔ Πολιτισμός-Αθλητισμός-Νεότητα του Δήμου Μουζακίου.

Ο κόσμος που σχεδόν γέμισε την κεντρική πλατεία Μουζακίου, αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, διασκέδασε μέχρι τις 4 το πρωί με το σχήμα του Γ. Μπέκιου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δ. Μουζακίου και πρόεδρος του ΔΣ κ. Μαρία Καραμπέκου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παρασκευή Ντούρβα, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Ολυμπία Διαμαντοοπούλου, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Χρήστος Κουτρουμάνος, ο γραμματέας του ΔΣ και πρόεδρος της Β/θμιας σχολικής επιτροπής κ. Νίκος Ζαρνακούπης, ο πρόεδρος της Α/θμιας επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Πούπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Κανιούρας, κ. Σωκράτης Κωτίνας, κ. Άρης Γκαγκάς, κ. Γιώργος Καραβίδας.

Το ΔΣ του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» ευχαριστεί τον κόσμο που παραβρέθηκε στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου, καθώς και την πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δ. Μουζακίου κ. Καραμπέκου για την στήριξη στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Οι εκδηλώσεις «ΜΟΥΖΑΚΙΑ 2022» συνεχίζονται απόψε με το party νεολαίας στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Μουζακίου

Total
0
Shares