Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μουσική βραδιά με τους Gravity στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου

Ζεστές μουσικές βραδιές υπόσχεται για το φθινόπωρο και στους Καρδιτσιώτες το αναψυκτήριο του Παυσιλύπου αρχής γενομένης από την εμφάνιση του τοπικού συγκροτήματος Gravity, την Παρασκευή 2/10 και ώρα 9.30 μ.μ.

Οι Gravity αποτελούνται από τους: Μύριαμ Κοτρώτσιου, φωνή, Λεωνίδα Αθανασούλα, κιθάρα, φωνή και Γιάννης Γρηγορίου, πλήκτρα, κιθάρα. Το χειμώνα του 2009, συναντήθηκαν ο Γιάννης και ο Λεωνίδας σε μαθήματα κιθάρας που έκαναν και οι δυο στο Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας.

Ξεκίνησε έτσι ένα μουσικό ταξίδι, που συνεχίζεται ως σήμερα, με κοινό άξονα το πάθος και την αγάπη για τη μουσική. Η πορεία αυτή είχε πολλές ώρες πειραματισμού και εξερεύνησης με διάφορες συνεργασίες που οδήγησαν σε – όχι πολύ πυκνές είναι αλήθεια – εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και μουσικά στέκια.

Η τωρινή σύνθεση περιλαμβάνει επίσης τη Μύριαμ που με ζωντάνια επενδύει φωνητικά τις μουσικές του συγκροτήματος. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει ελληνικά τραγούδια από το χώρο της λεγόμενης «έντεχνης μουσικής», αλλά και ξένα τραγούδια σύγχρονα, αλλά και πιο κλασικές ροκ μπαλάντες, κυρίως σε ακουστικές διασκευές.

gravity_1




Total
0
Shares
Previous Article

Ολοκληρώθηκε ο 3ος Περιφερειακός αγώνας Γενικής Αεροπορίας στο Δημοτικό Αεροδρόμιο Μυρίνης

Next Article

Απεφασίσθη η καθιέρωση ενιαίου και μοναδικού αριθμού για κάθε πολίτη

Related Posts