Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυση κατά του Δημάρχου Καδίτσας από τον Κώστα Γκαβογιάννη

Τη δίωξη του Δημάρχου Καρδίτσας για παράβαση καθήκοντος ζητά από την Εισαγγελία Καρδίτσας ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού “ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ” Κώστας Γκαβογιάννης.

Αιτία η αδιαφορία του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής εν γένει, να απαντήσει στο αίτημα του κ. Γκαβογιάννη να ενημερωθεί για τη βοήθεια που διένειμαν στους πληγέντες απ’ την πλημμύρα, αίτημα που κατέθεσε στις 25 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί πως όχι μόνο εκείνο το διάστημα, αλλά ακόμη και σήμερα πολλοί συνδημότες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο διανομής, υπονοώντας εν ολίγοις, παρατυπίες.

Αυτές οι φωνές δεν εισακούστηκαν και προκειμένου να διαλυθεί κάθε υπόνοια παρατυπίας, ο κ. Γκαβογιάννης ζήτησε τα συγκεκριμένα στοιχεία. Είναι προς το συμφέρον της πόλης να υπάρχει διαφάνεια και ανά πάσα στιγμή να αποδεικνύεται η αλήθεια. Δυστυχώς η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής δεν συντάχθηκε μ’ αυτή τη θέση, αντιθέτως αδιαφορεί και αρνείται την παροχή κάθε πληροφορίας με αποτέλεσμα ο λόγος να ανήκει στη Δικαιοσύνη.

Για τη μηνυτήρια αναφορά ο κ. Γκαβογιάννης σχολίασε:

“Χαθήκαν περιουσίες, καταστράφηκαν οικογένειες, νοικοκυραίοι δεν είχαν ένα πιάτο φαγητό κι ένα στεγνό ρούχο. Όλοι αυτοί στηρίχθηκαν στη βοήθεια που έστειλαν συνάνθρωποί μας την οποία συγκέντρωσαν πολλές φορές απ’ το υστέρημά τους. Ε γι’ αυτή τη βοήθεια, δεν πρέπει να γνωρίζουμε πως διανεμήθηκε;

Αδιαφορούν και δεν απαντάνε, λες και τη φέρανε απ’ το σπίτι τους. Διαχειριστές ήταν και τίποτα περισσότερο, ας το αντιληφθούν. Ζήτησα τα στοιχεία με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου και ήταν υποχρεωμένοι να τα προσκομίσουν. Δεν το έκαναν παραβαίνοντας τουλάχιστον κάθε έννοια πολιτικής ευπρέπειας. Ο λόγος λοιπόν στη Δικαιοσύνη”.


 




Total
0
Shares
Previous Article
Drive through Rapid testings

Στην Καρδίτσα και την Κυριακή τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωνοιό

Next Article
spyroslappas syriza 656

Η Πανδημία,  το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και οι γιατροί του!