Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για την 25η Μαρτίου

Τοποθέτηση Ασημίνας Σκόνδρα στη Βουλή σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας - Α. Σκόνδρα: «Σταματήστε να εκμεταλλεύεστε τις καταστροφές της Θεσσαλίας για κομματικό όφελος»

Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για την 25η Μαρτίου

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Η 25η Μαρτίου, είναι από τις πιο ένδοξες και ξεχωριστές ημέρες για τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό.

Είναι η ημέρα της εθνικής μας παλιγγενεσίας. Η ημέρα της εξαγγελίας του μηνύματος της έλευσης του Θεανθρώπου,  η οποία ταυτίστηκε με την αρχή της επανάστασης, καθώς τότε ξεκινούσε η σωτηρία της ανθρωπότητας, αλλά και η επιστροφή της ελευθερίας στην σκλαβωμένη πατρίδα μας.

Τιμούμε κάθε γενιά των προγόνων. Τους αγωνιστές του 1821 που μας προσέφεραν ελευθερία και κράτος, αλλά και όλους αυτούς που στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη και προσπάθησαν για την ενότητα και την ευημερία του τόπου.

 Oι οικουμενικές ιδέες της εξέγερσης του ’21 διασχίζουν σύνορα και αιώνες.

Οι αξίες της ελευθερίας και της αδελφοσύνης, η πίστη και η αγάπη για την πατρίδα, που μας δίδαξαν οι ήρωες πρόγονοί μας, είναι και σήμερα τα όπλα μας ενάντια σε κάθε διεθνή και εθνική κρίση.

Στην εποχή των κρίσεων και των προκλήσεων, καλούμαστε οι Έλληνες να αντιμετωπίζουμε τις όποιες δυσκολίες, αλλά και να διασφαλίζουμε ευοίωνο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Είναι τώρα η στιγμή περισυλλογής και αποφάσεων για όλους μας. Είναι η  ώρα που θα πρέπει  να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση από την ιστορία μας και τους ήρωές μας, και ως υπεύθυνοι πολίτες, να προτάξουμε την ενότητα, την συνοχή, την σοβαρότητα και την συλλογική ευθύνη, απέναντι στο διχασμό, την τοξικότητα και το μίσος.

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία του έθνους μας, που κατακτήθηκαν μέσα από ανώνυμους και επώνυμους ήρωες το 1821, για να διατηρηθούν, χρειάζεται συνεχής αγώνας, πίστη,  θυσίες και ομόνοια.

Tο πνεύμα της μεγάλης αυτής γιορτής, μας καλεί να προχωρήσουμε με σύνεση,  τόλμη και αυτοπεποίθηση, με ειλικρίνεια, ομοψυχία, αισιοδοξία και αρετή.

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, μας κάνει να νιώθουμε κατάνυξη και δέος για την χαρά και την ελπίδα της σωτηρίας που συμβολίζει. Ας ενώσουμε την πίστη μας και τις δυνάμεις μας,  για να είμαστε δυνατοί και ασφαλείς.

Ευχή μου, η παρακαταθήκη των προγόνων μας  να φωτίζει την πορεία της Ελλάδας και όλων των Ελλήνων,  ώστε να σταθούμε στο ύψος του χρέους μας και να παραδώσουμε, στους νέους μας, την πατρίδα μας ελεύθερη και  περήφανη.

Ελπίδα μου, η Υπέρμαχος Στρατηγός του Ελληνισμού, να στέκεται Προστάτιδα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα.

Με τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης, την αρωγή της αποφασιστικής Κυβέρνησής μας, που στον πυρήνα της πολιτικής της έχει την ανθρώπινη ζωή και τις πανανθρώπινες αξίες και με την υπεύθυνη στάση όλων μας, είναι βέβαιο ότι σε όλα τα μέτωπα θα βγούμε νικητές.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Ασημίνα Σκόνδρα
Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας




Total
0
Shares
Previous Article
Montelismos Trikala 1

Με μεγάλη επιτυχία η έκθεση μοντελισμού στα Τρίκαλα

Next Article
Ksarxakos timitiki ekdilwsi Karditsa

Το 39ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας  τίμησε τον κορυφαίο συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο 

Related Posts

kanalia kopsimo kladiwn plateia
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκαν δύο αιτήματα της Προέδρου Καναλίων μετά από άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Σκρέτα

Ολοκληρώθηκαν δύο αιτήματα της Προέδρου Καναλίων μετά από άμεση ανταπόκριση του Αντιδημάρχου κ.Κώστα Σκρέτα Απομάκρυνση ξερών κλαδιών από…