Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μήνυμα Πρωτοχρονιάς του Βουλευτή Καρδίτσας Σπύρου Λάππα

Μήνυμα Πρωτοχρονιάς του Βουλευτή Καρδίτσας Σπύρου Λάππα - ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

Μήνυμα Πρωτοχρονιάς του Βουλευτή Καρδίτσας Σπύρου Λάππα

Από καρδιάς τις θερμότερες ευχές για υγεία, προκοπή, λιγότερη φτώχια, περισσότερη δημοκρατία, λιγότερες αδικίες και ανισότητες, περισσότερη δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη παντού, χωρίς αστερίσκους και αποκλεισμούς. Οι σκοτεινιασμένες από τους εφιάλτες  του 2022 καρδιές, που οφείλονται στην ηθική κατάπτωση σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, ν’ ανθίσουν, και θα ανθίσουν, και πάλι δημιουργικά, αρκεί όλοι κάτι να κάνουμε, κάποιες αποφάσεις να πάρουμε.

Να ανοίξουμε το βιβλίο του 2023, «που οι σελίδες τους ναι  θα είναι κενές. Να γράψουμε τις λέξεις μόνοι μας, να φτιάξουμε το νέο βιβλίο μας, που λέγεται Ευκαιρία και το πρώτο κεφάλαιό του είναι η Πρωτοχρονιά»(Edith Pierse). Κάθε σελίδα και μία ανθρώπινη αξία, κάθε γραμμή και μία νέα δυνατότητα, να διαγράψουμε τις ντροπές του 2022(με ευθύνη των κυβερνητών μας), με δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία. Για τις 365 μέρες του 2023 να βρούμε 365 τέτοιες ευκαιρίες, με νέα γλώσσα και νέα φωνή, με τους νέους ανθρώπους μπροστά, θυμούμενοι τον Έλιοτ: «Τα λόγια του παλιού έτους ανήκουν σε μία παλιά γλώσσα. Και τα λόγια του νέου έτους περιμένουν μία νέα φωνή».

Η ελπίδα να ξανάρθει, και θα ξανάρθει. Είναι στα χέρι των νέων ανθρώπων, που μαζί τους να δώσουμε τη μάχη για να λάμψει ο ήλιος της  δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Καλή Χρονιά! Χρόνια πολλά!

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα

Next Article
opopPyli prosfora 2022 4

Ημέρα προσφοράς για τα μέλη του Ο.Π.Ο.Π.

Related Posts