Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Μετράει δυνάμεις με Παναθηναϊκό!

Μετράει δυνάμεις με Παναθηναϊκό!

Μετράει δυνάμεις με Παναθηναϊκό!

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος επιφυλάσσει πολύ δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία στον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, ο οποίος θέλει να συνεχίζει σε υψηλό αγωνιστικό τέμπο και στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Το ταξίδι για την ομάδα της Καρδίτσας στην Basket League συνεχίζεται και αγώνες όπως ο προσεχής στο ΟΑΚΑ απέναντι στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης, μόνο κέρδος μπορεί να είναι για το πρεστίζ και την οντότητα που διαθέτει ο Α.Σ.Κ. στο μπασκετικό στερέωμα. Φυσικά, το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου δεν εφησυχάζει και δεν αποπροσανατολίζεται από το μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία, γνωρίζοντας ότι πρέπει να παραμείνει συμπαγές και συγκεντρωμένο σε καθένα από τα έξι ματς που απομένουν.

Κάθε ματς λοιπόν, σε αυτό το επίπεδο είναι διαφορετικό και σίγουρα, τόσο η έδρα, όσο και η ημέρα που θα βρεθεί μία ομάδα παίζει καθοριστικό ρόλο. Γι’ αυτό το λόγο, ο Α.Σ.Κ. προετοιμάζεται κατάλληλα για να ανταπεξέλθει σε συγκεκριμένες συνθήκες κι απαιτήσεις, καθιστώντας σαφές ότι η ομάδα χρειάζεται να δείξει χαρακτήρα ακόμη και απέναντι σε αντιπάλους με τεράστια διαδρομή και εμβέλεια. Η σειρά των κρίσιμων αγώνων που έρχονται απαιτεί σταθερότητα ώστε, όπως και πριν τη διακοπή, έτσι και τώρα, οι «κυανόλευκοι» να αξιοποιήσουν την αγωνιστική τους μεταμόρφωση και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την ανανέωση του ραντεβού τους με την Basket League.

Η προετοιμασία για τον αγώνα στο ΟΑΚΑ με τους «πράσινους» ολοκληρώνεται και ο Α.Σ.Κ. δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον τραυματία Λαμάρ Πίτερς, με την ομάδα της Καρδίτσας να γνωρίζει πλέον ότι θα καταστρώνει τα πλάνα της χωρίς την παρουσία του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ ως το τέλος της σεζόν. Από εκεί κι έπειτα, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου που έδωσε ιδιαίτερη έμφαση το προηγούμενο διάστημα στην τόνωση της φυσικής κατάστασης -ελέω διακοπής- αλλά και σε κομμάτια τακτικής, προσαρμοσμένα στον προσεχή αντίπαλο.

Η αναμέτρηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής έχει οριστεί για το Σάββατο στις 8:30 μ.μ. Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης» με διαιτητές τους κ.κ. Αναστάσιο Μάνο, Βασίλειο Τσώνο και Κωνσταντίνο Στρέμπα.

Γιάννης Γαπκιάδης και Άλεξ Χάντερ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό , δηλώσεις παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του Νίκου Παπανικολόπουλου στον Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό κ. Γιάννης Γαπκιάδης και ο αθλητής Άλεξ Χάντερ.

Ο κ. Γαπκιάδης έθεσε ως στόχο η ομάδα να σταθεί ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό, κάνοντας παράλληλα αναφορά στο απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν: «Η προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται. Για εμάς, μετά τη διακοπή μας περιμένει ένα πρόγραμμα-φωτιά το οποίο, στις επόμενες 40 ημέρες, θα κρίνει τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Θέλουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Χάντερ μίλησε για την επιστροφή του στη δράση μετά τον τραυματισμό του και χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά από την πλευρά μας έχουμε καλή ομάδα και θα παλέψουμε, εγώ και οι συμπαίκτες μου, με κάθε τρόπο στην αναμέτρηση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δράση»!




Total
0
Shares
Previous Article
Τρίκαλα Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021: Αναβάλλεται η προβολή της βραβευμένης ταινίας animation SEVARAMBES

Αρχαιολογικός Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ» - Αναβολή εκδήλωσης

Next Article
Παραιτήθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής

Ενημέρωση για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη από την Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike