Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στο Μουζάκι

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στο Μουζάκι

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Κοίμηση της Θεοτόκου στο Μουζάκι

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μουζάκι η Κοίμηση της Θεοτόκου. Παραμονή Δεκαπενταύγουστου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου πραγματοποιήθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και εν συνεχεία ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας στο Μουζάκι, με πλήθος πιστών να ακολουθεί. Η Ιερά Λιτανεία κατέληξε στον Ιερό Ναό όπου τελέστηκε η Αρτοκλασία.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν ο βουλευτής ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωτσός, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Στάθης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Μουζακίου κ. Καραμπέκου, η Αντιδήμαρχος κ. Αγγελάκη, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζαρνακούπης, η επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μουζακίου και Δημοτική Σύμβουλος κ. Ντούρβα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πούπης.

Αύριο Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 7:00 το πρωί θα τελεστεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θωμά Κάια, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου: Ο νεότερος ευρωπαϊκός φιλοσοφικός υλισμός και οι απαντήσεις του στα μεταφυσικά ερωτήματα Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου: Με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση το Σάββατο 13/8/22

Ανοιχτό Φιλοσοφικό Σχολείο Φαναρίου: Με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση το Σάββατο 13/8/22

Next Article
katoikoi Oksias Efxaristirio 1

Ευχαριστήριο κατοίκων Οξυάς προ τον Δήμο Μουζακίου

Related Posts