Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Μαζί αλλάζουμε τον Τόπο μας» Για να ζωντανέψει η Αγορά και η Γειτονιά στο Μουζάκι

Αστέριος Βασιλάκος

ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΖΑΚΙΩΤΕΣ

Από τον Συνδυασμό «Μαζί αλλάζουμε τον Τόπο μας»

Ο Αστέριος Βασιλάκος ως εξουσιοδοτημένος Υποψήφιος Σύμβουλος του Συνδυασμού «Μαζί αλλάζουμε τον Τόπο μας» παρουσίασε Βήματα-Προτάσεις για Ανάπτυξη και Πρόοδο στο Μουζάκι

*Κυκλοφοριακό

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μελέτη για τον Κεντρικό Δρόμο-δρομάκια στο «Παλιό Μουζάκι» – Κάρτα Στάθμευσης μονίμων κατοίκων και μονοδρομήσεις στο «Άνω-παλαιό Μουζάκι» – Μελέτη για «Άνω Περιφερειακό  Μουζακίου» – Ασφαλτόστρωση παραποτάμιου Δρόμου «Λιθάρι-Δημοτικό Γυμναστήριο»-Λειτουργία  Οργανωμένων Χώρων Στάθμευσης  στο κέντρο του Μουζακίου  (στους τρεις ήδη υπάρχοντες).

*Αμιαντούχα Υλικά-Δημόσια Υγεία-Αδέσποτα Ζώα

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τήρηση Αρχής Διαχείρισης Αμιάντου – Εξασφάλιση Χρηματοδότησης -εργασίες ασφαλούς απομάκρυνσης. Λήψη οφειλόμενων μέτρων Διαχείρισης Ζώων.

*Παρατηρητήριο Αγοράς Εργασίας-Τουριστικό Παρατηρητήριο- Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης Πολιτών-Παρατηρητήριο Βλαβών

ΠΡΟΤΑΣΗ: Διεκδίκηση πρόσβασης στην Αγορά Εργασίας. Διεκδίκηση σύστασης Τουριστικού Παρατηρητηρίου ως τόπος Προορισμού-Διαχείριση τοπικών προϊόντων. Λειτουργία Χρήσιμης Τηλεφωνικής Γραμμής για αναγγελία προβλημάτων-Βλαβών (Ύδρευσης –Αποχ/σης  -Λάμπες  κ.α.)

*Προστασία Περιβάλλοντος-Αναβάθμιση Γειτονιάς -Καθιέρωση Βραβείου Καθαρότερης Γειτονιάς–Πράσινοι χώροι-Παιδικές Χαρές Μουζακίου-Δημοτικός Φωτισμός-Ενέργεια

ΠΡΟΤΑΣΗ: Διεκδίκηση Τοποθέτησης και λειτουργίας σταθμού μέτρησης αέριας ρύπανσης στο Μουζάκι – Ανάδειξη και Αξιοποίηση των κοινόχρηστων Χώρων Γειτονιάς. Αναβάθμιση Πλατειών-Αποκατάσταση  Πλατείας «Σταυρό του Αδάμ». Καταλληλότητα Λειτουργίας Παιδικών Χαρών Μουζακίου, Παρεμβάσεις  στα Φωτιστικά -Ολοκληρωμένο σύστημα Τηλεδιαχείρισης  με ευφυή Οδοφωτιστικά. Διεκδίκηση  επέκτασης Δικτύου Φυσικού Αερίου στην Κωμόπολη του Μουζακίου .

*Καθαριότητα- Αποκομιδή Απορριμμάτων-Αποχέτευση

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με εθελοντισμό και έλεγχο στην Καθημερινή  Αποκομιδή των Απορριμμάτων φιλοδοξούμε να περιφρουρήσουμε την καθαριότητα στις Γειτονιές  μας. Διεκδίκηση ολοκλήρωσης έργων Αποχέτευσης Ακαθάρτων-Βιολογικού. Άμεση καταγραφή ελλείψεων Δικτύου Αποχέτευσης Όμβριων. Διεκδίκηση Χρηματοδότησης για σύνταξη μελέτης και για κατασκευή νέων δικτύων.

*Παλαιά Γέφυρα Μουζακίου-Ποταμός Πάμισος-Δημοτική Αγορά Μουζακίου-Ξύλινοι Οικίσκοι στάσιμου εμπορίου

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εργασίες προστασίας θεμελίων, συντήρηση- αποκατάσταση- Ιστορικό Μνημείο-Επαναλειτουργία. Ανάδειξη και  Αξιοποίηση των παραποτάμιων χώρων στον Περιφερειακό Δρόμο του Μουζακίου-Έλεγχος και προστασία του Ποταμού από ανεξέλεγκτη διάθεση απορριμμάτων. Διεκδίκηση πραγματικής περιβαλλοντικής και οικολογικής αναβάθμισης στη Δημοτική Αγορά του Μουζακίου-Άμεση διάθεση και αξιοποίηση ξύλινων οικίσκων με ορθή και νόμιμη διαδικασία.

*Πολιτισμός –Αθλητισμός –Νεολαία-Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

ΠΡΟΤΑΣΗ:Η Κοινότητα Μουζακίου σε συνεργασία με τους φορείς της κωμόπολης, τη ΔΗΚΕΔΗΜ-Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού- Το Στέκι Παιδιού και το Νομικό Πρόσωπο με το Δημοτικό Γυμναστήριο θα προσπαθήσει να σταθεί αρωγός σε υλοποίηση προγραμμάτων –εκδηλώσεων και στην καθημερινή λειτουργία του Π.Κ.Α Μουζακίου.

*Αλληλεγγύη- Συμπαράσταση-Α.Μ.Ε.Α-Πολύτεκνοι-Τρίτεκνοι-Οικονομικά Αδύναμοι-Κοινωφελής Περιουσία-Αξιοποίηση και Εξυπηρέτηση Σκοπού της

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Κοινότητα Μουζακίου σε συνεργασία με τις δομές του Δήμου θα προσπαθήσει με σεβασμό και αξιοπρέπεια να σταθεί πρακτικά αρωγός στα προβλήματα των Πολύτεκνων-Τρίτεκνων Οικογενειών-Α.Μ.Ε.Α και των αδύναμων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας. Αξιοποίηση  ακίνητης περιουσίας του Κληροδοτήματος «Αθανασίου Ανδρέου» προς όφελος  των Μαθητών του Γυμνασίου Μουζακίου και των Πολιτών της Κοινότητάς μας.

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, εν όψει των προσεχών κοινοτικών εκλογών απευθυνόμαστε σε σας και ζητάμε να μας δώσετε τη δυνατότητα να ασχοληθούμε θεσμικά με τα προβλήματα του Μουζακίου και την επίλυσή τους.

Μας χαρακτηρίζει κατά γενική ομολογία χρόνια ολόκληρα η ικανότητα, η εμπειρία, η γνώση, το προσωπικό ενδιαφέρον για την καθημερινότητα, η αφοσίωση στην Αυτοδιοίκηση, η προσφορά στον Τόπο μας.

Πάνω απ όλα βάζουμε το συμφέρον του Μουζακίου, το συμφέρον των Πολλών. Το Μουζάκι πρέπει να ξαναγίνει Εμπορικό και Πολιτισμικό Κέντρο της Περιοχής μας. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε, έχουμε τις γνώσεις και το Χρόνο να ασχοληθούμε. Γι αυτό θα προσπαθήσουμε και θα αγωνιστούμε.

Σας θέλουμε μαζί μας, με Εθελοντισμό, με Συμμετοχή, με Όραμα, με Τόλμη.

Για  να «τρέξουμε» και να γίνει το Μουζάκι μια ενδιαφέρουσα και ανθρώπινη κωμόπολη με ποιότητα ζωής και ασφαλείς υποδομές.

Μας αξίζουν καλύτερες μέρες στο Μουζάκι.

Φίλες και Φίλοι, Μουζακιώτισσες και Μουζακιώτες

Δώστε μας τη Δυνατότητα

Για  να  ζωντανέψει «Και η Αγορά και η Γειτονιά» του Μουζακίου

Εμπιστευθείτε μας, Θα σας δικαιώσουμε

Είμαστε έμπειροι αυτοδιοικητικοί, και Ξέρουμε να διεκδικούμε.

Είμαστε Νέοι, Θέλουμε να μείνουμε στον τόπο μας, Θέλουμε να προσφέρουμε.

Βασιλάκος Αστέριος, Παγούρας Θεολ, Φώτη Βασιλική, Βασιλάκου Ευαγγελία, Τόλης Σπυρίδων, Τριανταφύλλου Δημήτριος

mouzaki vasilakos

mouzaki vasilakos 1




Total
0
Shares
Previous Article

Β2 ΕΠΣΚ Play Off 1η αγωνιστική (2018-19)Αποτελέσματα !

Next Article
Skarlos 860

Αθανάσιος Σκάρλος: Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τρίτο οικισμό στους Σοφάδες

Related Posts

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου Με επιτυχία…
lina mendoni 1
Διαβάστε περισσότερα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα Στο Μαυρομμάτι θα παρευρεθεί τη…