Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Καμία διακοπή ρεύματος σε λαικά νοικοκυριά – Να ακυρωθούν οι αυξήσεις και να μειωθεί 50% το λαικό τιμολόγιο

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Καμία διακοπή ρεύματος σε λαικά νοικοκυριά

Να ακυρωθούν οι αυξήσεις και να μειωθεί 50% το λαικό τιμολόγιο

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, αξιώνει από την κυβέρνηση της Ν.Δ, να παρέμβει τόσο στην ΔΕΗ, όσο και στους άλλες ιδιωτικές εταιρίες-παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, για να μην κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε καμία εργατική-λαϊκή οικογένεια, γιατί δεν μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό, λόγω της έκρηξης της ακρίβειας στο ρεύμα και στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, της ανεργίας και της φτώχειας.

Να ακυρωθούν οι πρόσφατες αυξήσεις-φωτιά στα τιμολόγια της ηλεκτρικής ενέργειας. Να μειωθούν κατά 50% οι χρεώσεις στα τιμολόγια των εργατικών-λαικών νοικοκυριών και των ανέργων. Να μεταφερθούν αυτά τα βάρη στους επιχειρηματικούς ομίλους που σχετίζονται με την ηλεκτρική ενέργεια και έχουν τεράστια κέρδη.

Τα ακριβά τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, είναι συνέπεια της πολιτικής απελευθέρωσης και της ιδιωτικοποίησης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, που ακολουθούν πιστά η Ε.Ε και όλες οι αστικές κυβερνήσεις (Ν.Σ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), προκειμένου να διασφαλιστεί η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Η Ελλάδα είναι πλούσια σε ενεργειακές πηγές και θα μπορούσε να διασφαλίζει φθηνή ενέργεια για τα λαϊκά νοικοκυριά, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματίες, όμως βρισκόμαστε σε ένα καθεστώς εκτεταμένης ενεργειακής φτώχειας όπου πλήττει όλο και περισσότερα εργατικά-λαϊκά νοικοκυριά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Γι’ αυτό χρειάζεται αγώνας για εργατική εξουσία και οικονομία, για να μπορέσουν να ικανοποιηθούν όλες οι σύγχρονες ανάγκες μας.Total
0
Shares
Previous Article
Πωλείται οικόπεδο 532 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο εντός του οικισμού Μουζακίου Καρδίτσας

Πωλείται οικόπεδο εντός του οικισμού Μουζακίου Καρδίτσας 532 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο

Next Article
Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας: Νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την προαγωνιστική ομάδα

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας: Νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την προαγωνιστική ομάδαTotal
0
Share