Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κώστας Τσιάρας: Μιλούμε με στοιχεία και προτάσεις για το μέλλον

Τσιάρας Κωνσταντίνος

 

«Ολοκληρωμένες προτάσεις και συγκεκριμένα στοιχεία περιέχει το σχέδιο μας για το μέλλον της πατρίδας μας και της ελληνικής γεωργίας» είπε ο Κώστας Τσιάρας στους κατοίκους του  Σταυρού, του Προδρόμου, της Ψαθοχώρας, της Μυρίνης και του Μακρυχωρίου, το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2019.

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Αθήνα, όπου παρουσιάστηκε κωδικοποιημένα το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας υποστήριξε πως «ο Πρόεδρος της ΝΔ απέδειξε σήμερα πως αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος ήταν και παραμένει ο ισχυρότερος πυλώνας της οικονομίας μας. Πριν από λίγες ώρες παρουσιάσαμε έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση μας, εφόσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες την 7η Ιουλίου» είπε ο πρώην Υπουργός. Προανήγγειλε, δε, την θεσμοθέτηση φορολογικών ελαφρύνσεων αλλά και νέων κινήτρων για τις αγροτικές επιχειρήσεις και τα συνεργατικά σχήματα που θέλουν να αξιοποιήσουν την νέα τεχνολογία στην παραγωγική τους διαδικασία.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε, παράλληλα, την απερχόμενη κυβέρνηση για έλλειψη πολιτικής βούλησης να αποτρέψει τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που υπονομεύουν συστηματικά τα ελληνικά προϊόντα και τις τιμές του παραγωγού, συμπιέζοντας το αγροτικό και κτηνοτροφικό εισόδημα. «Με κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους θα κάνουν την δουλειά τους» είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας ο Κώστας Τσιάρας επανέλαβε πως η ολοκλήρωση του Ε65 αποτελεί ρητή δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά του κόμματος για τις αναγκαίες υποδομές.

Ο πρώην Υπουργός ζήτησε, τέλος, από τους συμπολίτες του να επιβεβαιώσουν στις επερχόμενες εκλογές την σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουν οικοδομήσει. «Ζητώ τη στήριξή σας για να εργαστώ από την πρώτη γραμμή, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να επιστρέψει η Ελλάδα στην κανονικότητα. Για να επιστρέψει ο νομός Καρδίτσας, εκεί που του αξίζει» είπε κλείνοντας.

kostas Tsiaras logotipo ekloges

tsiaras episkepseis 1

tsiaras episkepseis 2

tsiaras episkepseis 3

tsiaras episkepseis 4

tsiaras episkepseis 5

tsiaras episkepseis 6




Total
0
Shares
Previous Article
Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας κ. Σωτήρη Κουλοκτσή

Το πρόγραμμα περιοδειών του υποψηφίου Βουλευτή Καρδίτσας  κ. Σωτήρη Κουλοκτσή

Next Article
syriza newlogo

Πρόγραμμα περιοδειών κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας 24 & 25/06

Related Posts