Κώστας Γκαβογιάννης: Περίεργες συμπτώσεις στο ζήτημα της Ενεργειακής Αναβάθμισης

Κώστας Γκαβογιάννης

Κώστας Γκαβογιάννης: Περίεργες συμπτώσεις στο ζήτημα της Ενεργειακής Αναβάθμισης

Βρέθηκε ο ανάδοχος πριν την απόφαση για διαγωνισμό;

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο η πλειοψηφία που συντάσσεται με τη Διοίκηση  στο Δήμο, έλαβε απόφαση για Διεθνή διαγωνισμό το θέμα της Ενεργειακής Αναβάθμισης – Αυτοματοποίησης του Συστήματος Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, θέμα που με ιδιαίτερη σπουδή έφερε προς συζήτηση ο Δήμαρχος.

Εμείς ως Συνδυασμός ζητήσαμε να συζητηθεί το θέμα, αλλά να μη ληφθεί καμία απόφαση, μέχρι να έχουμε πλήρη ενημέρωση.

Δεν εισακουστήκαμε γιατί οι Διοικούντες βιάζονται. Μα γιατί τόση βιασύνη, αφού τον ανάδοχο τον έχετε ήδη έτοιμο. Τον είχατε ήδη, πριν έρθει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο! Ακόμα η προκήρυξη δεν έχει ετοιμαστεί και ξέρουμε τον ανάδοχο! Είναι η εταιρία Globiled! Έτσι δεν είναι Δήμαρχε; Αυτή δεν θα πάρει το έργο; Κατά τα άλλα Διεθνής διαγωνισμός.

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν που σκεπάζουν κάθε ίχνος διαφάνειας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να κατηγορήσω το Δήμαρχο για προχειρότητα. Αποδείχθηκε αρκετά μεθοδικός, γιατί πρώτη φορά στα Αυτοδιοικητικά χρονικά γνωρίζουμε ποιος θα πάρει το έργο πριν ακόμα αυτό προκηρυχθεί.

Όλα αυτά περί ενημέρωσης και συνεντεύξεων με τον κ. Γιάνναρο ήταν στάχτη στα μάτια.

Όπως και το θέμα της εξοικονόμησης χρημάτων προς όφελος των δημοτών. Ουδέν ψευδέστερον.

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε ξεκινήσει ήδη την αντικατάσταση των λαμπτήρων. Το έργο θα έπρεπε να το συνεχίσει η Διοίκηση του κ. Τσιάκου, με την ίδια τακτική, δηλαδή με το προσωπικό του Δήμου, αφού διαθέτει ηλεκτρολόγους με άριστη τεχνική κατάρτιση. Αν ήθελε κάτι πιο εξειδικευμένο θα μπορούσε να προσλάβει δύο ακόμη και μέσα σε δύο χρόνια να έχουν αλλαχθεί όλα τα φωτιστικά.

Δεν έχουμε ανάγκη καμία Globiled για μια δεκαετία!

Μείνετε συντονισμένοι και θα ακολουθήσουν περισσότερα.

Υ.Γ. Για να δούμε Δήμαρχε, είμαι συκοφάντης ή είσαι πονηρός!

Κώστας Γκαβογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας
Επικεφαλής του Συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή”
Total
0
Shares