Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κωνσταντίνος Αγόρης: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και η κάλπη της 15ης Μαΐου δίνουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής

Κ. Αγόρης: Γιατροί και οδικά είναι ζητήματα που πρέπει να λυθούν - Κ. Αγόρης: Το ψέμα… νερό δεν γίνεται για Σοφάδες, Παλαμά, Καρδίτσα - Κ. Αγόρης: Επίσκεψη Μητσοτάκη στα... πεταχτά - ΑΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κωνσταντίνος Αγόρης: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και η κάλπη της 15ης Μαΐου δίνουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής

*Άρθρο του υπεύθυνου Τύπου της Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία 

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποτέλεσε, αναμφίβολα, μία πολιτική τομή. Τόσο για το ίδιο το κόμμα και τον αριστερό και προοδευτικό χώρο όσο και για τα πολιτικά πράγματα στη χώρα και την πορεία αυτής το επόμενο διάστημα.

Το κόμμα επέδειξε, μέσα από τη διαδικασία, πολιτική αυτοπεποίθηση, πάθος, αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα. Έστειλε μήνυμα δημοκρατικής λειτουργίας, πολιτικής ετοιμότητας και ισχύος. Παρουσίασε τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης αριστεράς και θορύβησε τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Το συνέδριο ξεκίνησε ένα μεγάλο πολιτικό άλμα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ένα άλμα που θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαΐου, με την εκλογή του προέδρου και της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, καθώς και την ψήφιση των καταστατικών του αλλαγών. Με την επισφράγιση του μετασχηματισμού, της ανασυγκρότησης και της διεύρυνσής του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καθίσταται ένα κόμμα ανοιχτό, μαζικό, λαϊκό, δημοκρατικό, ένα κόμμα των μελών του.

Το συνέδριό μας έστειλε, παράλληλα, καθαρό μήνυμα στην κοινωνία πως υπάρχει ελπίδα, πως υπάρχει σχέδιο και εναλλακτική λύση για τον τόπο.

Η προγραμματική μας πρόταση είναι ξεκάθαρη. Οι 5+1 αρχές της παρουσιάστηκαν με σαφήνεια από τον Αλέξη Τσίπρα. Η κοινωνία έγινε κοινωνός των θέσεών μας, οι αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις καλούνται να ανταποκριθούν.

Η Ν.Δ. βρίσκεται, εδώ και καιρό, σε αποδρομή. Ο κ. Μητσοτάκης το ομολογεί, λέγοντας πως δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση από την κάλπη της απλής αναλογικής.

Οι επόμενες εκλογές θα δώσουν μια σταθερή και μακροχρόνια προοδευτική διακυβέρνηση, που θα αναλάβει να κλείσει τις πληγές που άνοιξε στο σώμα της κοινωνίας και της οικονομίας η Ν.Δ.

Ως κόμμα εγγυόμαστε την προοδευτική στροφή στην ασκούμενη πολιτική. Βρισκόμαστε σε πορεία που ανταποκρίνεται στα μεγάλα ζητούμενα της εποχής, συσπειρώνουμε τον κόσμο από τη ριζοσπαστική  αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο.

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η κάλπη της 15ης Μαΐου δίνουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής.




Total
0
Shares
Previous Article
giorgos kotsos karditsa

Ευχές Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού για την Ανάσταση και το Πάσχα

Next Article
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνας Σκόνδρα

Αναστάσιμες ευχές από τη βουλευτή Νέας Δημοκρατίας ν.Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα

Related Posts

xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…
dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike