Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας: Ενημέρωση για τα επιδόματα, ΚΕΑ και επίδομα Στέγασης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ(ΚΕΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ενημέρωση από την Διεύθυνση Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων,  το πρόγραμμα σταδιακής επανυποβολής των αιτήσεων για τα προγράμματα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης αναδιαμορφώνεται, όπως αποτυπώνεται στον ακόλουθο πίνακα. Οι επανυποβολές των αιτήσεων μοιράζονται στους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο κατά σειρά παλαιότητας.

Συμπερασματικά, όλες οι αιτήσεις που έληγαν Μάρτιο (Ημ.Έγκρισης: 09/2020)  δεν παίρνουν παράταση και θα πρέπει να γίνουν εντός του μήνα. Οι αιτήσεις που έληγαν τον Απρίλιο (Ημ.Έγκρισης: 10/2020), παίρνουν παράταση για ακόμη ένα μήνα και χρειάζεται να υποβληθούν τον Ιούνιο. Τέλος οι αιτήσεις που λήγουν μέσα στον Μάιο (Ημ.Έγκρισης: 11/2020), παίρνουν παράταση και  θα πρέπει να υποβληθούν τον Ιούλιο.

Οι πολίτες μπορούν πάντα να υποβάλλουν αίτηση μόνοι τους  με κωδικούς Taxis στους παρακάτω συνδέσμους:

  1. Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

https://keaprogram.gr/

  1. Επίδομα Στέγασης

https://www.epidomastegasis.gr/

Αιτήσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα – Τρίτη- Τετάρτη τόσο στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καρδίτσας ( Λ. Παπαδοπούλου 1 – κτίριο ΚΑΠΗ), όσο και στην Πρόνοια ( Ν. Πλαστήρα 62) ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Προς αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε οι πολίτες να μην προσέρχονται χωρίς τηλεφωνικό ραντεβού. Ακόμη συστήνεται ο πολίτης να φοράει μάσκα και υποχρεωτικά να φέρει μαζί του προσωπικό στυλό.

Τηλεφωνικά ραντεβού στα τηλέφωνα :

Κέντρο Κοινότητας: 2441100352,

Πρόνοια: 2441354702,2441354704,2441354713

Total
0
Shares
Previous Article

Προχωρά η ανακατασκευή του γηπέδου στον αθλητικό χώρο του Αγ. Νικολάου στην Καρδίτσα

Next Article

Εργασίες τοποθέτησης προστατευτικών πλεγμάτων στην ε.ο. Μουζακίου Αργιθέας από την Π.Ε. Καρδίτσας


Total
0
Share