Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Καλυβιώτη Νικολέτα: Υποψήφια Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας με την παράταξη ΕΝ.Α.

Ονομάζομαι Καλυβιώτη Νικολέτα, είμαι 28 ετών, κατάγομαι από τη Μαγούλα Καρδίτσας

Καλυβιώτη Νικολέτα: Υποψήφια Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας με την παράταξη ΕΝ.Α.

Ονομάζομαι Καλυβιώτη Νικολέτα, είμαι 28 ετών, κατάγομαι από τη Μαγούλα Καρδίτσας και έχω σπουδάσει τεχνολόγος γεωπόνος. Ανήκω στο κομμάτι της νεολαίας που ανησυχεί για το μέλλον της και που νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω μας. Ανήκω στο πλέον μεγάλο μέρος του πληθυσμού που αντιλαμβάνεται πως οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών προκάλεσαν οικονομικό, δημογραφικό και εθνικό μαρασμό.

Καθημερινά όλοι βιώνουμε την φτωχοποίηση, την ανεργία, την ακρίβεια, την αντικατάσταση πληθυσμού, την πίεση, το άγχος. Ανήκω σε μια γενιά που της στερούν το μέλλον, τα όνειρα, την ελπίδα. Πώς μπορούμε να ανοίξουμε σπιτικό, να κάνουμε οικογένειες, να γεννήσουμε παιδιά όταν οι μισθοί δεν φτάνουν να συντηρήσουν εμάς τους ίδιους; Πώς να ανοίξουμε τα φτερά μας σε ένα κράτος που μονίμως έρχεται και μας τα ψαλιδίζει; Κάπως έτσι φεύγουν τα καλύτερα μυαλά στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας και ζωής και όσοι μένουμε πίσω, παλεύουμε με μισθούς χαρτζιλίκια.

Είμαστε ευχαριστημένοι με την ποιότητα ζωής μας, με την καθημερινότητα μας; Αν όχι, οφείλουμε να αλλάξουμε την παθογενή αυτή κατάσταση και να δώσουμε όραμα και μέλλον στους εαυτούς μας και στις επερχόμενες γενεές.

Γι’ αυτό δέχτηκα την πρόταση που μου έγινε να συμμετέχω ενεργά ως υποψήφια του Νομού Καρδίτσας σε μια νεοσύστατη παράταξη της οποίας συμμέτοχοι και υποστηρικτές είναι οι υγειονομικοί που επέδειξαν φρόνημα υψηλό, προτάσσοντας την ελευθερία ως μέγιστο αγαθό και υποχρέωση κάθε σώφρονα ανθρώπου αποτελώντας παράλληλα παράδειγμα σθεναρού και ανένδοτου αγώνα.

Το ΕΝ.Α. ακρωνύμιο της “Ενότητας – Αλήθειας” δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της χώρας και να δώσει την Ελλάδα πίσω στους Έλληνες. Είναι μια νέα πρόταση στην πολιτική σκηνή καθώς στηρίζεται σε πατριωτική συλλογική ηγεσία, απαλλαγμένη από αρχηγοκεντρικά πρότυπα και νοοτροπίες στείρας κομματικής πειθαρχίας. Είναι μια προσπάθεια από Έλληνες για τους Έλληνες. Μικρές πατριωτικές ομάδες και συλλογικότητες που μοιράζονται το ίδιο όραμα, ενώνονται για κοινό καλό.

Στόχοι είναι η επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, η οικονομική ανεξαρτησία και η παραγωγική αυτάρκεια. Οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά και δημοκρατικά. Αυτή είναι και η βασική μας διαφορά από κάθε άλλη πολιτική κίνηση καθώς φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να διοικήσει τη χώρα ο οποίος είναι συλλογικός και συμμετοχικός. Προάγει την αληθινή δημοκρατία, τις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού, τις παραδόσεις, την Ορθοδοξία, όλα όσα δηλαδή μας κράτησαν ζωντανό έθνος ανά τους αιώνες, μας κρατάνε και θα μας κρατάνε ΕΝ.Α..

Ας δώσουμε λοιπόν όλοι τα χέρια για ενότητα, να γίνουμε όλοι ΕΝ.Α.. Ας βοηθήσουμε στην αναγέννηση της χώρας μας με ωριμότητα και υπευθυνότητα ενεργού πολίτη που μπορεί και οφείλει να συμμετέχει δραστήρια και αποτελεσματικά στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πατρίδας του.

Όλοι μαζί μπορούμε. Είναι η ώρα με την ψήφο μας, να μεταλάβουμε λευτεριά!

Καλυβιώτη Νικολέτα




Total
0
Shares
Previous Article
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
Περί φοροδιαφυγής - Ελληνοτουρκική προσέγγιση - Οικονομική ταυτότητα –  Eπιδόματα - Θανάσης Θάνος: O βασιλιάς της υγείας είναι γυμνός;

Συνέχεια του «debate»

Related Posts