Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Κάλεσμα της ΑΕ Μουζακίου σε Γενική Συνέλευση

 

Ακόμα μία ποδοσφαιρική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της. Η ομάδα μας φέτος αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ και έχει αποκομίσει τεράστιες εμπειρίες σε όλους τους τομείς, παρόλη την πικρία που μας άφησε ο υποβιβασμός, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε η ομάδα μας πορεύεται με απώτερο σκοπό την υγιή ενασχόληση των νέων της περιοχής μας με τον αθλητισμό και την σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Για το λόγο αυτό παρουσιάστηκε και αγωνίστηκε με ένα αμιγώς Μουζακιώτικο ρόστερ, καθώς θεωρεί ότι αυτό είναι το σωστό, όταν μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όπως όλοι γνωρίζετε κάθε χρόνο λειτουργούν και οι ακαδημίες μας με παιδιά ηλικίας από πέντε (5) μέχρι δεκαπέντε (15) ετών, τα οποία λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ και σε τουρνουά της περιοχής μας.

Με βάση τα σημερινά οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν, για να συνεχίσει να υφίσταται η ομάδα αυτή, πρέπει όλοι μαζί να οργανωθούμε και να βαδίσουμε ενωμένοι με σκοπό κρατήσουμε πάνω σε γερά θεμέλια την ομάδα, η οποία θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς το καλό κλίμα που επικρατεί, αποδεικνύει ότι μπορεί με τις δυνάμεις της να πετύχει πολλά περισσότερα, όπως της αξίζει.

Η Αθλητική Ένωση Μουζακίου καλεί όλα τα μέλη της και όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 1 του καταστατικού μας, την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Μουζακίου (αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. Μουζακίου) με τα ακόλουθα θέματ ημερήσιας διάταξης:

  • Απολογισμός και έγκριση πεπραγμένων της περασμένης αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017
  • Απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018
  • Προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρονιά
  • Θέματα τμημάτων υποδομής
  • Τυχόν έτερα θέματα

Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Η ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ χρειάζεται τη συμμετοχή όλων όσων ενδιαφέρονται για την πορεία της. Έχει ανάγκη τις προτάσεις μας και την ενεργή συμμετοχή μας για να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας.

Ο καθένας, όπου και όπως μπορεί να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτος. Η Γενική Συνέλευση αφορά ολόκληρη την πόλη μας και όλους τους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι αγαπούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Με τιμή

ΤΟ Δ.Σ.




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Π.Ο.Καρδίτσας στον αγώνα Trophy Kuci 2018 στο Μαυροβούνιο

Next Article

Μήνυμα Γ. Κωτσού για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Related Posts