Κακοκαιρία «Διομήδης»: Προβλήματα στο Δήμο Μουζακίου με πλημμύρες και χιόνια στα ορεινά – Κλείσανε δρόμοι (VIDEO)

UwAAAABJRU5ErkJggg==

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Προβλήματα στο Δήμο Μουζακίου με πλημμύρες και χιόνια στα ορεινά – Κλείσανε δρόμοι (VIDEO)

Σοβαρά προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα, χιόνια στα ορεινά και διακοπές ρεύματος, έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία Διομήδης στο πέρασμά της από το Δήμο Μουζακίου, ενώ κλείσανε για λόγους ασφαλείας δρόμοι που πλημμύρισαν.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες άρχισε να δείχνει τις προθέσεις του ο «ΔΙΟΜΗΔΗΣ» με τα χιόνια που πέσανε στα ορεινά του Δήμου και την έντονη βροχή στα πεδινά, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλές κτηνοτροφικές μονάδες, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Μαγουλίτσα – Μαγούλα και Μαγουλίτσα – Μεγ. Καλύβια, όπου οι μεγάλες ποσότητες νερού έχουν σκεπάσει το οδόστρωμα. Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο δρόμο Μουζακίου – Ελληνοκάστρου, αφού το ανάχωμα στη μικρή γέφυρα έχει υποστεί ζημιές από τα πολλά και ορμητικά νερά και κινδυνεύει να καταρρεύσει.

Στα ορεινά παρατηρούνται διακοπές ρεύματος σε Οξυά και Δρακότρυπα, ενώ η χιονόπτωση αυτήν την ώρα συνεχίζεται. Προβλήματα έως τώρα δεν αναφέρονται στο οδικό δίκτυο. Τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονται στους δρόμους για να κάνουν αποχιονισμούς όπου χρειαστεί.

Στο δρόμο Μουζάκι – Τρίκαλα, στο σημείο «ΔΙΑΣΕΛΑ» πέσανε χώματα και πέτρες από το βουνό, τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα από μηχάνημα του Δήμου, χωρίς ωστόσο να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

kakokairia diomidis 1

kakokairia diomidis 2

kakokairia diomidis 3

gefyra ellinokastro 2

mouzaki dimidis diasela 8

mouzaki dimidis diasela 4
Total
0
Shares