Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ήττα για την ΑΟ Μουζακίου, νίκη για τους “μικρούς” του Μουζακίου

 

Πικρή ήττα γεύτηκε η ομάδα της ΑΟ Μουζακίου στον αγώνα της με αντίπαλο την Σώκρατες ο οποίος διεξήχθη στην Καρδίτσα. Το τελικό σκόρ 4-1 αδικεί την ομάδα η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά κατόρθωσε να σκοράρει στο β’ ημίχρονο το μοναδικό της γκόλ με τον Τάσο Κανιούρα. ”Τα εύκολα λάθη τα πληρώσαμε” δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Ταμπάκος, εμφανώς απογοητευμένος.

Στον αντίποδα τώρα στην τελευταία αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος, η ομάδα της ΑΕ Μουζακίου επικράτησε της αντιπάλου της ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας με σκόρ 2-1 σε αγώνα που διεξήχθη στις 11.00 ώρα το πρωί στο γήπεδο της Γελάνθης.

Τα γκόλ πέτυχαν ο Χρήστος Γκέκας και ο Κων/νος Μανίκας. Με τη νίκη της αυτή η ΑΕ Μουζακίου συνεχίζει ακάθεκτη μιας και συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.




Total
0
Shares
Previous Article

Ο Αρλεκίνος άκουσε, είδε, χόρεψε και διασκέδασε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου.

Next Article

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Βασίλειος Φ. Καλύβας

Related Posts

Adonis Mitsotakis Agapidaki Papastegiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»

Παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας Παρουσία του…
xorodia koimisis theotokou mouzakiou
Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μουσική εκδήλωση “Πορεία προς το πάθος” την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 Η εκδήλωση…