Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ιστορική πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου ΕΠΣΚ ο ΑΟ Μαγούλας

magoula kipelo

ΑΟ Μαγούλας – ΑΕ Λεονταρίου 2-1

(14′ Τσιώνας Ν., 81′ Μανούκας / 59′ πεν. Σώκλας Χρ.)


 Ημέρα χαράς και συγκίνησης η σημερινή για το χωριό μας! Η ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της, προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του Νομού Καρδίτσας για τον θεσμό του κυπέλλου.

 Στο σημερινό ματς με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Λεονταρίου, που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία, η ομάδα μας κέρδισε με 2-1. Προηγηθήκαμε στο 15 με γκολ του Νίκου Τσιωνα, ισοφαριστήκαμε στο 60 ενώ το χρυσό γκολ της νίκης πρόκρισης πέτυχε ο Μανούκας στο 80 λεπτό.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λεονταρίου. Συγχαρητήρια στους διαιτητές. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας!!!

Είμαστε όλοι υπερήφανοι και συγκινημένοι για την τεράστια επιτυχία της ομάδας μας!!!

 Στο σημερινό ματς, βρέθηκαν και οι τραυματίες της ομάδας μας, Μπολτσης Δημήτρης και Μακρυγιάννης Πέτρος και στο τέλος πανηγύρισαν την τεράστια πρόκριση με τους συμπαίχτες τους.Το γεγονός αυτό μας τιμά ιδιαίτερα!Είμαστε όλοι οικογένεια.

 Ευχόμαστε περαστικά στον τερματοφύλακα μας Λεωνίδα Καλαμπαλίκη για τον σοβαρό τραυματισμό του στο σημερινό ματς. Θα είμαστε σε όλα δίπλα του.

 Όλοι μαζί ενωμένοι και αγαπημένοι, Διοίκηση,ομάδα, κόσμος πάμε για την μεγάλη υπέρβαση και γιατί όχι για την κατάκτηση του κυπέλλου!

Το ΔΣ ΑΟ Μαγούλας




Total
0
Shares
Previous Article
Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Πέμπτη 11/11      

Next Article
mouzaki Tavropos

Πρόκριση στους 8 του κυπέλλου ΕΠΣΚ για ΑΕ Μουζακίου και ΑO Μαγούλας

Related Posts

dei podilatikos giros ellados 2024
Διαβάστε περισσότερα

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η ΔΕΗ μεγάλος χορηγός και ονοματοδότης του εθνικού ποδηλατικού Γύρου που αναβαθμίζεται διαρκώς

Θεσσαλονίκη – Αθήνα και Καρδίτσα οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι της ΔΕΗ για ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ηλεκτρονική υποβοήθηση, με κληρώσεις και δώρο ένα e-bike
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…