Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

από 08.00 ώρα της 07.12.2017 έως 08.00 ώρα της 08.12.2017 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή κάνναβης Συνελήφθησαν, χθες (07-12-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23 ετών και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (12) γραμμαρίων.
Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή ποδηλάτου Συνελήφθη, χθες (07-12-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Μόνιμης Διμοιρίας Λάρισας, ένας 36χρονος υπήκοος Λιβάνου, διότι αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας ένα ποδήλατο, ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού. Το αφαιρεθέν ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα Συνελήφθη, χθες (07-12-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που   πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (230) πακέτα τσιγάρων και (15) τυποποιημένες συσκευασίες καπνού, βάρους (50) γραμμαρίων η καθεμιά, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (07-12-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή (200) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (07-12-2017) το πρωί στην Πύλη Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων με ποινή φυλάκισης (8) μηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (07-12-2017) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους, για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας.




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικά σεμινάρια για όλους τους δημοσιογράφους

Next Article

Συνελήφθη 28χρονος στη Λάρισα να καίει κάδους απορριμάτων

Related Posts

Asfaltostrwsi Pefkofyto Mouzakiou 2024 1
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Πευκοφύτου κ.Περικλή Κουτσογιάννη για την ασφαλτόστρωση δρόμου του χωριού

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Πευκοφύτου κ.Περικλή Κουτσογιάννη για την ασφαλτόστρωση δρόμου του χωριού  Ο Πρόεδρος Πευκοφύτου κ.Περικλής Κουτσογιάννης…
aftismos dialeksi astynomiko megaro magnisias 2
Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση…