Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Έκκληση προς όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Έκκληση προς όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα

Η επιδημιολογική εικόνα σήμερα στο νομό μας είναι πραγματικά αποκαρδιωτική, εξαιτίας του εξαιρετικά μεγάλου αριθμού κρουσμάτων.

Η γιορτινή ατμόσφαιρα, η χαλαρότητα, ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών, η παύση των σχολικών υποχρεώσεων και σίγουρα η κόπωση που έχει  επέλθει σε όλους μας από τον περιορισμό τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια, πιθανότατα οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Πρέπει όμως όλοι μας να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, να τηρήσουμε τα μέτρα παντού και να εμβολιαστούμε αυξάνοντας έτσι την προστασία μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος να απαλλαγούμε από τον κορονοϊό.

Η μετάλλαξη Ο φαίνεται πιο ήπια αλλά πολύ πιο μεταδοτική με τα μέχρι ως τώρα δεδομένα. Οι συνάδελφοι γιατροί και το προσωπικό, κρατούν σε λειτουργία το Νοσοκομείο μας με μεγάλο κόπο και κούραση, βλέποντας και νοσηλεύοντας χιλιάδες περιστατικά από την αρχή της πανδημίας. Ο μοναδικός τρόπος να τους βοηθήσουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί.

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας απευθύνει ΕΚΚΛΗΣΗ προς όλους τους πολίτες να είναι προσεκτικοί. Ας ολοκληρώσουμε όλοι τον εμβολιασμό μας που θα βοηθήσει στο να μη νοσήσουμε ή να νοσήσουμε ήπια. Πρέπει όλοι μας, ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι, να τηρούμε τα μέτρα. Η μάσκα, η συχνή πλύση των χεριών, οι αποστάσεις, η έλλειψη συνωστισμού και ο συχνός έλεγχος, είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσουμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω.

Τέλος,  το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους συναδέλφους ιατρούς, ιδιαίτερα αυτούς που στηρίζουν το νοσοκομείο και τις μονάδες Covid, τα Κ.Υ και όλους τους ιδιώτες ιατρούς που στηρίζουν την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, το προσωπικό των ΤΟΜΥ και όλο το προσωπικό των Μονάδων Υγείας του Νομού μας.

Ελπίδα και ευχή όλων μας το 2022 να είναι η χρονιά που θα σημάνει το τέλος της πανδημίας.Total
14
Shares
Previous Article
Ξεκινούν μέσα στο 2022 τα έργα ηλεκτροκίνησης στο θεσσαλικό σιδηρόδρομο

Ξεκινούν μέσα στο 2022 τα έργα ηλεκτροκίνησης στο θεσσαλικό σιδηρόδρομο - Συνάντηση Περιφερειάρχη & Βουλευτών με τον Υφυπουργό Μεταφορών

Next Article
Συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά

Συνάντηση του Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο ΑμυράTotal
14
Share