Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να τολμά, να συζητά, να παίρνει θέση ή για να μαθαίνουν οι νεώτεροι …

Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να τολμά, να συζητά, να παίρνει θέση ή για να μαθαίνουν οι νεώτεροι …

Δημοσιεύουμε την αριθ 153/2018 απόφαση του ΔΣ Αργιθέας – ισχυρή έγκυρη και μη ανακλητή- με την οποία οι τότε Αιρετοί με συντριπτική πλειοψηφία – ελάχιστα τα: ΟΧΙ, ψήφισαν υπέρ του Αιολικού έργου στο Χονδροσπάνι Ανατολικής Αργιθέας μετά από εισήγηση του τότε προέδρου ΔΣ Δημ. Παπακώστα και παρά την αρνητική τοποθέτηση του τότε Δημάρχου Λ. Τσιβόλα, παρόντων στελεχών του Δικτύου Αγράφων – Καραβίδα και Φασούλα- και της εταιρίας Νοστιρα -Ι Νεονακη, για να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα :

1. Η ΤΑ οφείλει να παίρνει θέση έγκαιρα και με θάρρος επί των αιτήσεων και επίκαιρων θεμάτων .

2. Να διαβάζει τα έγγραφα που στέλνουν οι Υπηρεσίες, οι Κρατικές Αρχές, η Περιφέρεια το ΠΣ .
Να μην χάνουν προθεσμίες και να δικαιολογούν τυχόν αναβολές με δημόσιο λόγο και ενημέρωση δημοτων & Αιρετών .
Να αναλαμβάνουν τις συνέπειες …

3. Οι ειδικοί Συνεργάτες – ΓΓ πληρώνονται για να συνδράμουν το προεδρείο ΔΣ, τις παρατάξεις.
Υπηρετούν το γενικό συμφέρον του όλου Δήμου και δεν είναι «όργανα»του εκάστοτε Δημάρχου.

4. Η γνωμοδότηση επι της ΜΠΕ του νέου Υδροηλ Αυλακιου έχει καθυστερήσει άνευ αποχρώντος λόγου, δειχνει απόσταση και παγωμένες σχέσεις Δήμου με ΠΣ Θεσσαλίας, ευθυνοφοβία, μη αίσθηση συμφερόντων τόπου …

• Μας πρόλαβε το ΠΣ και οι γείτονες Άρτας επικαλούνται την ολιγωρία του ΔΣ Αργιθέας στην προσφυγή τους στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

5. Η Δημοτική Αρχή μας, σιωπά και δεν απαντά όπως αξίζει στις απαράδεκτες αναφορές των γειτόνων Άρτας, την τοξική «εισπήδηση» που επιχειρούν σε βάρος της ορεινής Πατρίδας μας και της Θεσσαλίας.
Απαξιοί ή δειλιάζει ;

•Αιωρείται : Για ποιους λόγους οι Αιρετοί μας – ιδίως της πλειοψηφίας σιωπούν και δεν αποφασίζουν;

• Ο Αλεξανδρινός Ποιητής γράφει:
Τι κάνουν οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε;
@ Τελικά οι .. βάρβαροι είναι οι απέναντι ή … εντός των τειχών;
^ Απάντηση: Στις 4-6-22 Ημερίδα Κορακου: ΠΕΔ και Περιφέρειας Θεσσαλίας ενώπιον του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού :
ο νοών νοείτω!

Δημήτρης Παπακώστας

dimotiko symvoulio argitheas 1




Total
0
Shares
Previous Article
«Σμύρνης Ενθύμιον» Μια μουσική παράσταση βγαλμένη από άλλη εποχή…

«Σμύρνης Ενθύμιον» Μια μουσική παράσταση βγαλμένη από άλλη εποχή…

Next Article
Κέντρο Πρόληψης Καρδίτσας: Ομιλία στο Εσπερινό Σχολείο: «Η Ψυχική Ανθεκτικότητα ως παράγοντας αποτροπής της σχολικής διαρροής»

Κέντρο Πρόληψης Καρδίτσας: Ομιλία στο Εσπερινό Σχολείο: «Η Ψυχική Ανθεκτικότητα ως παράγοντας αποτροπής της σχολικής διαρροής»

Related Posts

aftismos dialeksi astynomiko megaro magnisias 2
Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Ημερίδα με τίτλο «Μαθαίνοντας για τον αυτισμό» πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από την Διεύθυνση…