Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

«Η Ωραία Κοιμωμένη» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου (φωτο-video)

Ένα υπέροχο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι χθες 30-12-15 στο κατάμεστο Κινηματοθέατρο Μουζακίου.

Στα πλαίσια του ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΟΥ πραγματοποιήθηκαν δύο παραστάσεις. Η διεθνώς καταξιωμένη θεατρική ομάδα Ηippo μας παρουσίασε το έργο «Η Ωραία Κοιμωμένη», σε διασκευή της θεατρολόγου Καλλιόπης Φυκάρη, που αποτελεί μια σύγχρονη εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού.

Οι Hippo έχουν δώσει παραστάσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Μας έδειξαν τι θα πει πραγματικό θέατρο αφού με 2 υπέρ-ηθοποιούς, χωρίς παρασκήνια και εφέ κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και τη φαντασία όλων των θεατών.

Στη συνέχεια, η Αρετή Παπαστάθη αφηγήθηκε ένα υπέροχο παραμύθι με μουσική υπόκρουση από μελωδίες όλης της γης. Ζωγράφισαν μαζί και ένα τυχερό παιδί θα δει τη ζωγραφιά του να «ζωντανεύει», να γίνεται μια πραγματική κούκλα.

Ευχαριστούμε τους Hippo Theatre Group, την Αρετή Παπαστάθη, το Σύλλογο της Αθήνας των Απανταχού Μουζακιωτών Θεσσαλίας «Ο ΓΟΜΦΕΥΣ» για τα βιβλία που χάρισε στους μικρούς φίλους και όλους εσάς για τη μεγάλη και συγκινητική προσέλευση.

Καλή και δημιουργική χρονιά
Ευτυχισμένο το νέο έτος

Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου

Ηippo – «Η Ωραία Κοιμωμένη» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου

[espro-slider id=10509]

texnodromos_theatro_7




Total
0
Shares
Previous Article

Παράσταση Καραγκιόζη πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία της Πύλης

Next Article

MouzakiNews.gr : Είστε Όλοι Εσείς !!! Μαζί Συνεχίζουμε Και Το 2016...

Related Posts

dhmotiko sumvoulio
Διαβάστε περισσότερα

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο…