Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Δημήτρης Παπακώστας: Η Νέα Δημοκρατία εν συνεδρίω: Ώρα να …ξυπνήσει η Τοπική ΝΔ στην Καρδίτσα…

Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Η Νέα Δημοκρατία εν συνεδρίω: Ώρα να …ξυπνήσει η Τοπική ΝΔ στην Καρδίτσα…

Την Παρασκευή 6 Μαΐου ανοίγουν οι εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου ΝΔ στην Αθήνα.

Όσα μέλη, με πίστη στις φιλελεύθερες αρχές του ευρωπαϊσμού ,της ελεύθερης αγοράς και αλληλεγγυης , προερχόμαστε από την «Αριστερά και ΚεντροΑριστερά»των εφηβικών και νεανικών χρόνων ,παρατηρούμε ένα διαφορετικό στυλ :

Έναν  …σιωπηλό προσυνεδριακό διάλογο, μια άτονη – άτολμη προσυνεδριακή διαδικασία , που δεν συμβάλλουν – αντίθετα αποτελούν τροχοπέδη – στην ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων της βάσης , στην κριτική και αυτοκριτική ,στη διόρθωση λαθών και βαθμολόγηση προσώπων που κατέχουν αιρετές θέσεις ( με ψήφο μελών ) :

ΝΟΔΕ/ ΔΕΕΠ – Δημ ΤΟ- Περιφερειακοί / Δημοτικοί Σύμβουλοι / Βουλευτές κα.

•Ο πρόεδρος ΝΔ που ψηφίστηκε με ανοιχτή διαδικασία άνω των 450.000 μελών και φίλων ΝΔ το 2016 έχει δεσμευτεί για ένα κόμμα ανοιχτό ,αξιοκρατίας και όχι παραγοντισμού και « υψηλών προσώπων», ευημερία για όλους σε όλη την Ελλάδα , πόλεις ορεινά και νησιά ,κάμπο και απόμακρες περιοχές .
• Στο νομό Καρδίτσας ,ειδικότερα, τα πολιτικά – κομματικά δρώμενα θυμίζουν ….αγώνες ταχύτητας ,όπου ….χελωνες συναγωνίζονται για την πρωτιά…!

@ Τελευταία ή προτελευταία θέση σε ανάπτυξη και τοπικό ΑΕΠ ,σε πανελλαδικό επίπεδο .
@ Υποδομές τριτοκοσμικές : από την πρωτεύουσα έως τον Σμόκοβο – Σαραντάπορο / Μολόχα και κοιλάδα Αχελώου – Βραγκιανά Μάραθο Καταφυλλι Αργυρι ….
@ Ημιτελή παρατημένα τα μεγάλα έργα Αχελώου ,φράγματος Συκιάς κλπ.
@ Κεντρικός δρόμος που συνδέει την πόλη με νομό Άρτας τριτοκοσμική επικίνδυνη βατότητα. Στις 5 οδικές σήραγγες Συκιάς ονειδος για ευρωπαϊκή χώρα .

Χωρίς φωτισμο ,Με βράχια να επικρεμανται , με νερά να τρέχουν και στήλες πάγου τον χειμώνα.

* Η ΔΕΗ ,η Περιφέρεια Θεσσαλίας, αγρόν αγοράζουν….ούτε οι ελεγχτικές αστυνομικές δικαστικές αρχές επεμβαίνουν.

Το ίδιο άθλια βατότητα στον Τύμπανο από Ογκλαβια ( πάλι καθίζηση …πεταμένα λεφτά η δήθεν πρόσφατη αποκατάσταση )έως κορυφή – όπου τα σημαντικά αιολικά έργα από όμιλο ΔΕΗ – έως χωριό Αργιθέα ( Κνισοβο).

* Το αυτό στα Νεχωρια Βραγκιανών και Κελάρια – Αργυρι ( λακούβες τεράστιες ).

@ Σήμανση ,πλέγματα , στηθαία : ανύπαρκτα ή διαλυμένα ….

~ Συγκοινωνία ΚΤΕΛ – που λαμβάνει επιδότηση για άγονες γραμμές , ανύπαρκτη ,ανά …15 μέρες και εάν….

~ Το Υπεραγονο απόμακρο (100 χλμ από πόλη)Ιατρείο Βραγκιανών ( έδρα τ. Δήμου Αχελώου – η πιο ενεργή δημογραφικά ενότητα ) χωρίς γιατρό επι 8 μήνες….

~ Διαπεριφερειακής σημασίας δρόμοι, σχολικοί προς Ρογκια (6χλμ) και έως όρια Αιτωλίας (5 χλμ) χωριά άσφαλτο……επι 10 χρόνια οι Αιρετοί που στήριξε η ΝΔ …κοσκινίζουν , χωρίς βούληση να ζυμώσουν….

• Ο Περιφερειάρχης δεν επισκέφθηκε επι 12 χρόνια θητείας του ποτέ τα χωριά Αχελώου, το Δημαρχείο Αργιθέας στο Ανθηρό , ούτε φυσικά και η Ανύπαρκτη Μείζων Αντιπολίτευση ( ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ )….

^ Οι εκλεγμένοι στα κομματικά όργανα ….σιωπούν , κρατούν στάση αναμονής ….

Όμως έχουν περάσει τρία χρόνια εξουσίας ,διακυβέρνησης …

Ο κόσμος δυσανασχετεί από την άνιση μεταχείριση, την αδικία ,την αργή απορρόφηση των πιστώσεων που χορηγεί η Κυβέρνηση ΝΔ αλλά έργο δεν γίνεται …

Για την ακρίβεια , την έκρηξη τιμών ρεύματος ….αγαθών .

Οι τρεις κοινοβουλευτικοί του νομού έχουν χρέος για προσφορά και ανάκαμψη !

Πλήρης στασιμότητα έργων Αχελώου στη Μεσοχωρα Μουζάκι .

Μόνο καλό νέο : έργα στην Ε65 από Λαμία προς Καρδίτσα και από Τρίκαλα έως Εγνατία (όμιλος Τερνα ).

* Αγαπητέ Πρόεδρε ΝΔ και Πρωθυπουργέ : πιάστε το φραγγέλιο !

Με το κόμμα σε …χειμερία νάρκη , με αιρετούς εν …υπνώσει η καθίζηση των ποσοστών της μεγάλης Φιλελεύθερης Ευρωπαϊκής Μεταρρυθμιστικής παράταξης της ΝΔ θα είναι ….εκκωφαντική , δραματική .

Μη μας θεωρείτε ,,,σίγουρους …!

Η ΝΔ δεν είναι για κάνουν κάποιοι …με καθεστωτική αντίληψη , καριέρες !

Οι Αργιθεάτες ,οι Καρδιτσιώτες διεκδικούν ,απαιτούν: ίση μεταχείριση με την Λάρισα ,τον Βόλο ….

Προγραμματίστε μια επίσκεψη σας ή ο Υπουργός Υποδομών για να διαπιστώσετε την εγκατάλειψη , τις αδικίες , την αντικανονική κατανομή πόρων ,εθνικών και ΕΕ.

^^ Σας περιμένουμε με χαρά και αγάπη …

* Καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου !!!

anemogennitria

@ φωτογραφία : από Αιολικό Ολλανδίας : Ντίνος  Χαράλαμπου Παπακώστας – Μεταπτυχιακός φοιτητής στην Τεχνητή Νοημοσύνη .

Δημήτρης Παπακώστας

Αιρετός ΤΑ [ Δήμαρχος Αχελώου ] μέλος ΔημΤΟ ΝΔ ορεινής Αργιθέας / Νομικός

2-5-22




Total
0
Shares
Previous Article
dei tileoptiki podilasia xartis 1

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα 1 Μαΐου 2022, στο νομό Τρικάλων κατά τη διεξαγωγή του 5ου ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022

Next Article
afisa ipa Karditsas basket 2

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αγώνες προσφοράς στο Καρπενήσι

Related Posts

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας
Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή

Συνάντηση-ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας με τον Δήμαρχο κ. Τσιάκο Βασίλειο και την Αντιδήμαρχο κα. Όλγα Μακρή Την…