Η Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Larisa xorodia kopi pitas

Η Μικτή Χορωδία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων «Η Ευεστώ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή  σ’ ένα  όμορφο και φιλόξενο χώρο, στο κέντρο «Village Garden» της πόλης μας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρης Βούλγαρης, η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Γ.Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ κα  Άννυ Ψάρρα, και η Διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων κα Ευθυμία Ζιώγα.

Στο σύντομο χαιρετισμό όλων των προσκεκλημένων, του προέδρου του Δ.Σ. της χορωδίας «Η Ευεστώ» κ. Γεωργίου Ραΐλη καθώς και του μαέστρου της κ. Κων/νου Μάτη,  πέρα από τις εγκάρδιες ευχές τους  για υγεία, επιτυχίες με πολλά χαμόγελα και δράσεις στη νέα χρονιά, αναφέρθηκαν στην εξαιρετική οργάνωση και λειτουργεία της χορωδίας στις δύσκολες συνθήκες (λόγω πανδημίας) των δύο τελευταίων χρόνων και τόνισαν ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας η οποία ανταμείβει το σύνολο των χορωδών για το καλό της πόλης και των συμπολιτών μας.

Στη συνέχεια σε γιορτινό κλίμα όλοι οι χορωδοί αντάλλαξαν ευχές, τραγούδησαν και χόρεψαν.

Για το Δ.Σ.

            Ο Πρόεδρος                                                                                          Η Γεν. Γραμματέας

  Γεώργιος Κ. Ραΐλης                                                                                           Μαρίτσα Λίτου
Total
0
Shares