Η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας

 

Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της για το έτος 2018 που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία της.

Οι εργασίες της Συνέλευσης ξεκίνησαν με τον ορισμό του Προεδρείου, το οποίο απαρτίστηκε από τους Γιώργο Μπαρμπούτη-Πρόεδρο, Βασίλη Αγραφιώτη-Αντιπρόεδρο και Φωτεινή Γούσιου-Γραμματέα, και ακολούθως ξεκίνησε η συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων κ. Μανώλης Στεργιόπουλος παρουσίασε τον Διοικητικό Απολογισμό για το 2018 καθώς επίσης και τον Προγραμματισμό Δράσης για το 2019.

Εν συνεχεία, έγινε η παρουσίαση του Οικονομικού Απολογισμού για το 2018 και του Προϋπολογισμού για το 2019 από τον Ταμία της Ένωσης κ. Γιώργο Παπαδόπουλο όπως επίσης και της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής από την Πρόεδρό της κ. Ρίτσα Τσικρίκα.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις, ενώ ομόφωνα αποφασίστηκε να εκδοθεί ένα ψήφισμα για την ειρήνη, την υγεία και τους αγρότες το οποίο θα αποσταλεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς και στον τοπικό Τύπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και θα μελετήσει σοβαρά όλες τις απόψεις και προτάσεις που διατυπώθηκαν.

gs 3

gs 2

gs 1

 
Total
0
Shares