Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ενότητα και η ομοψυχία τώρα, περισσότερο από πότε δεν είναι δρόμος αλλά μονόδρομος για όλους μας

onned Karditsas 1

 Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ολόκληρος ο Νομός μας δοκιμάστηκε σκληρά από την σφοδρή κακοκαιρία  «Ιανός» τόσο στο πεδινό όσο και στο ορεινό τμήμα του αλλά και μέσα στην πόλη όπως όλοι γνωρίζετε. Οι κατεστραμμένες περιουσίες, τα πλημμυρισμένα καταστήματα και δρόμοι, οι καλλιέργειες που θάφτηκαν κάτω από τα νερά, τα νεκρά ζώα σε ποιμνιοστάσια, οι δρόμοι και γέφυρες που υποχώρησαν από τη διάβρωση του εδάφους και τις κατολισθήσεις είναι δυστυχώς η σκληρή καθημερινότητα που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε. Δεν υπάρχει κανείς ανεπηρέαστος στην Καρδίτσα μας από το “χτύπημα” του Ιανού.

 Εμείς από την πλευρά μας ως ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Νομός μας δεν έχει ανάγκη απο ευχολόγια ούτε απο πολιτικά παιχνίδια του φαίνεσθαι  διότι τα προβλήματα και πόσο μάλλον οι φυσικές καταστροφές δεν έχουν «χρώμα».

 Η ενότητα και η ομοψυχία τώρα, περισσότερο από πότε δεν είναι δρόμος αλλά μονόδρομος για όλους μας.

Μόνο ενωμένοι θα βοηθήσουμε ουσιαστικά το Νομό μας να ξεπεράσει αυτό το απρόσμενο εμπόδιο που ήρθε να συσσωρευτεί σε ήδη υπάρχοντα προβλήματα καθημερινότητας μιας δύσκολης εποχής που ήδη ο τόπος μας δοκιμάστηκε και συνεχίζει να δοκιμάζεται τόσο από την πανδημία του COVID-19. Ενωμένοι όμως θα τα καταφέρουμε και πάλι.

 Η οργάνωση μας παραμένει σταθερά και καθημερινά δίπλα σε όλα τα μέλη της και στον κάθε Καρδιτσιώτη και Καρδιτσιώτισσα που επλήγησαν από τον “Ιανό” εμπράκτως.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στο μέγιστο κάθε συνάνθρωπο μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι , είτε με εθελοντική εργασία στους πληγέντες Δήμους είτε με φυσικά αγαθά.

Τέλος , θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια από καρδιάς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες διάσημους και μη που προσωπικά πήραν την απόφαση να αποστείλουν βοήθεια στην πόλη μας αλλά και τους φορείς από όλη την επικράτεια καθώς και την κεντρική διοίκηση της οργάνωσης μας και όλες τις περιφερειακές νομαρχιακές οργανώσεις που στέκονται αυτή τη στιγμή στα δύσκολα δίπλα μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και σε όλους του Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς που παρευρεθηκαν χθες στο Νομό μας για να δούν από κοντά το μέγεθος των καταστροφών και να εγγυηθούν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις αντιμετώπισης των ζημιών που άφησε στο πέρασμα του ο «Ιανός».

Υπενθυμίζουμε για όποιον θέλει να συνεισφέρει ότι στα γραφεία της οργάνωσης μας (Ταλιαδούρου 2, 3ος όροφος (εντός εμπορικού κέντρου Καρδίτσας)) θα πραγματοποιηθεί συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης σήμερα Τετάρτη 23 και αύριο Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρες 11:00 έως 18:00.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας

Χιώλος Χρήστος




Total
0
Shares
Previous Article
dimos plastira1

Πρόσκληση για κατεπείγουσα (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article
paparizou Elelna 2

Η Έλενα Παπαρίζου στο πλευρό των πληγέντων

Related Posts