Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα σε συνάντηση για το φορολογικό - Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (Τετάρτη 8/3/2023) - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίσας

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών

Οι  επαγγελματίες των παραγωγικών τάξεων της Ελληνικής Οικονομίας, οι αγρότες αλλά και εμείς του εμπορίου βρισκόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με την πρωτοφανή ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση. Τα προβλήματα κοινά , ο στόχος μας ίδιος. Η επιβίωση των επιχειρήσεών μας, και ειδικά στο Νομό Καρδίτσας, εξαρτάται από το εισόδημα των αγροτών μας.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών, ενώνουμε την φωνή μας μαζί τους και διεκδικούμε όλοι  την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ζητάμε:

-Ανακούφιση και λήψη μέτρων για το υψηλό κόστος παραγωγής

-Αναπλήρωση του εισοδήματος.

-Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, και αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ, στην  παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% σε πιθανή ζημιά.

-Κατώτερες εγγυημένες τιμές που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης.

Από την Διοίκηση του Συλλόγου




Total
0
Shares
Previous Article
xoroesperida kinigetikos sillogos pilis1

Xοροεσπερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης 

Next Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Κεντρική πλατεία Καρδίτσας - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Σήμερα ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – αύριο ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Related Posts