Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

 Η Χορωδία Ομοίων Φωνών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

megaro mousiko sxoleio karditsas

 Η Χορωδία Ομοίων Φωνών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η Χορωδία Ομοίων Φωνών του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας εμφανίστηκε, τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Θεσσαλονίκης.

Ψυχή του Φεστιβάλ και υπεύθυνη για τη διοργάνωσή  του η κ. Μαρία – Έμμα Μελιγκοπούλου, καθηγήτρια Διεύθυνσης χορωδίας στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του ΠΑΜΑΚ. Το φεστιβάλ με θεματική “The festival goes to the movies” διήρκησε 6 μέρες και περιλάμβανε συναυλίες σχολικών, παιδικών και νεανικών χορωδιών, εργαστήρια και συναυλίες εργαστηρίων, στα οποία δίδαξαν καταξιωμένοι μαέστροι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Χορωδία Ομοίων Φωνών, με μαέστρο τον κ. Μιχάλη Ζαχαρτζή συμμετείχε στο φεστιβάλ και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου.

Τη χορωδία συνόδεψε στο πιάνο η κ. Μαρίζα Αργυρίου. Στο πλαίσιο της διήμερης μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη, τα μέλη της χορωδίας είχαν επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον Λευκό Πύργο και στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου τους υποδέχτηκαν παλιοί μαθητές/-τριες του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, και τωρινοί φοιτητές.

megaro mousiko sxoleio karditsas 1 megaro mousiko sxoleio karditsas 2




Total
0
Shares
Previous Article
Οι ανακρίβειες του κ. Αυγενάκη δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα για τη Νέα ΚΑΠ

Περιοδεία με υποψ. ευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς στην Καρδίτσα

Next Article
Altani Andriani kideia

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Related Posts