Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Η ΑΕ Μουζακίου έ..Χ..ασε την ευκαιρία!

ae aetos.3

ΑΕ Μουζακίου – Αετός Αγίου Θεοδώρου 0-0 (ημ. 0-0)

Τον  λες αγώνα ….ΘΡΙΛΕΡ με ένα αποτέλεσμα που αδικεί την ΑΕ Μ και την απόδοσή της.
Μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι με αέρα υπεροχής στο πρώτο ημίχρονο. Είχε μεγάλη κατοχή μπάλας και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει  με χαρακτηριστικές φάσεις  τα σουτ των Βέη και Κίσσα που δεν κατόρθωσαν όμως  να βρουν δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο «έπεσε πολύ ξύλο» από τον Αετό…είδαμε σκληρό παιχνίδι, άσκοπες καθυστερήσεις και μεγάλη ανοχή του διαιτητή στα τερτίπια των αντίπαλων παιχτών.
Μια σειρά από λάθος σφυρίγματα του διαιτητή  αποσυντόνισαν τους παίχτες του Παναγιώτη Ταμπάκου, κάνοντας τους νευρικούς με αποτέλεσμα να μην σκέφτονται με καθαρό μυαλό και να σπρώχνονται σε αγωνιστικά λάθη που μέτρησαν αρνητικά στην απόδοσή τους εντός του αγωνιστικού χώρου.
Το επόμενο αρνητικό κομμάτι ήταν οι σημαντικές απουσίες της ομάδας καθώς δεν κατάφερε να αγωνιστεί ο Μαυρομμάτης και ο Γάτσιος κλήθηκε να μπει στο δεύτερο ημίχρονο αν και τραυματίας.
Αποκορύφωμα της επεισοδιακής αναμέτρησης;;;;;
Η απευθείας κόκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό της ΑΕ Μ Γκινή Πάνο  στο 60′ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων τόσο από τον πάγκο όσο και από την κερκίδα που για την ιστορία ήταν πήχτρα στους φιλάθλους, ανάμεσά τους και ο Τάκης Δρόσος ο φημισμένος προπονητής των μικτών κ-14.
Η κακή διαιτησία σε γενικές γραμμές ειδικά στο β’ ημίχρονο έκανε το 0-0 να φαντάζει σκορ «παρωδία» κυρίως για την κιτρινόμαυρη ομάδα που μέσα στην έδρα της είναι αήττητη.
Όσον αφορά τον Αετό κατόρθωσε να τσιμπήσει ένα πολύτιμο βαθμό έναντι σε μια κορυφαία ομάδα.
Ιωάννα Κρίκου
ae aetos.2
  ae aetos.4
ae aetos.5
ae aetos
ae aetos.1



Total
0
Shares
Previous Article
pasialis

Α2 ΕΣΚΑΘ: Το σερί του Πασιαλή σταμάτησε ο ΑΟ Σουφλαρίων

Next Article
opeka 1

ΟΠΕΚΑ. Πληρωμή ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, προνοιακά επιδόματα Φεβρουαρίου 2020

Related Posts

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ
Διαβάστε περισσότερα

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου

Γενικό Λύκειο Μουζακίου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρέμβαση για την αντικατάσταση των χώρων υγιεινής του σχολείου Με επιτυχία…
lina mendoni 1
Διαβάστε περισσότερα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Στα Καραϊσκάκεια 2024 η Υπουργός Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη! Δείτε αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα Στο Μαυρομμάτι θα παρευρεθεί τη…