Γιώργος Κωτσός: Θα συνεχιστεί ως έχει το δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα

Γιώργος Κωτσός: Θα συνεχιστεί ως έχει το δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα

Γιώργος Κωτσός: Θα συνεχιστεί ως έχει το δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα 

Δεκτή η Παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού σχετικά με την αναθεώρηση της κατάργησης του δρομολογίου Αθήνα – Καλαμπάκα

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός είχε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα από το βήμα της Βουλής την ανάγκη αναθεώρησης της κατάργησης του δρομολογίου Αθήνα – Καλαμπάκα  και στη συνέχεια κατέθεσε πρόταση με τη μορφή αναφοράς μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός στην πρόταση του ανέφερε:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας καταθέτω ως Αναφορά, την παρακάτω συνημμένη επιστολή των δύο συλλόγων φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας από όπου ενημερώθηκα σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν τον σιδηρόδρομο της δυτικής Θεσσαλίας. Με την επιστολή αυτή, οι  δύο συλλόγων φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας δύο σύλλογοι φίλων σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας, παρουσιάζουν μία πρόταση, η οποία θα μπορούσε να γίνει κοινά αποδεκτή  και να δώσει λύση στο αναφερόμενο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην κατάργηση του δρομολογίου ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ 884/885. Το δρομολόγιο 884/885 εξυπηρετούσε καθημερινά δεκάδες πολίτες καθώς ένωνε τη δυτική Θεσσαλία με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Κ. Υπουργέ, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ώστε το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ 884/885 να λειτουργήσει ξανά όσον το δυνατόν συντομότερα. Έτσι, θα διευκολύνουμε τις ζωές των επιβατών της Δυτικής Θεσσαλίας οι οποίοι εξυπηρετούνταν μέχρι πρότινος από το συγκεκριμένο δρομολόγιο.»

Μετά την παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού, ο Υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα μεταφορών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης εξετάζοντας την πρόταση του Καρδιτσιώτη Βουλευτή, πρότεινε τη συνέχιση του δρομολογίου Αθήνας – Καλαμπάκας ως έχει και όχι στη δρομολόγηση λεωφορείων αντί των τρένων.
Total
0
Shares