Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γιώργος Κωτσός: Η ανοδική πορεία την οποία έχουμε χαράξει για τη χώρα μας δεν πρέπει να διακοπεί

Kwtsos Ksinoneri

Γιώργος Κωτσός: Η ανοδική πορεία την οποία έχουμε χαράξει για τη χώρα μας δεν πρέπει να διακοπεί

Το πρόγραμμα του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού 10 – 11 / 6

«Τα 4 χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε τη χώρα και να χαράξουμε μία ανοδική πορεία για την πατρίδα μας η οποία είναι αναγκαίο να συνεχιστεί και να μην αναγκαστούμε να γυρίσουμε πίσω. Η Ελλάδα μας πρέπει να έχει συνέχεια και να προοδεύει, να συνεχίσει την αναπτυξιακή της προοπτική, έχοντας ως κύριο γνώμονα τη κοινωνία και τον άνθρωπο», τόνισε ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Γεωργίου, Ξινονερίου, Γεωργικού και Μητρόπολης.

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έχουμε  ο Ελληνικός λαός οφείλει να αναλογιστεί και να συγκρίνει δύο κοσμοθεωρίες για το πώς αντιλαμβανόμαστε την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Για εμάς, για τη Νέα Δημοκρατία, το κύριο μέλημα είναι πώς θα αυξήσουμε το ΑΕΠ της χώρας μας, πως θα δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στην οικονομία μας για να ακμάσει και πως θα δημιουργήσουμε νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας», σημείωσε ο κ. Κωτσός.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια της διακυβερνήσεως μας, αποδείξαμε και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε πως αντιλαμβανόμαστε εμείς την αναπτυξιακή προοπτική της πατρίδας μας. Επιπλέον, ο κ. Κωτσός δήλωσε ότι μειώνοντας τους φόρους έρχονται επενδύσεις και έτσι δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.

«Η επιτυχημένη αυτή οικονομική πολιτική η οποία ακολουθήσαμε, της λελογισμένης μείωσης των φόρων, της στήριξης της ανάπτυξης, των επενδύσεων πρέπει να συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία, ώστε αυτή η πορεία προκοπής, την οποία έχουμε χαράξει, να μην διακοπεί. Έτσι, θα καταφέρουμε να κρατήσουμε την οικονομία μας σε μία σταθερή τροχιά ανάπτυξης, οι φόροι θα εξακολουθούν να μειώνονται και έτσι θα αυξήσουμε δίκαια σε όλες και σε όλους την κοινωνική ευημερία», ολοκλήρωσε ο κ. Κωτσός. 

Πρόγραμμα Επισκέψεων Γιώργου Κωτσού, Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας  

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θα πραγματοποιήσει τις κάτωθι επισκέψεις:

 Σάββατο 10/6:

Ώρα Τοπική Κοινότητα
19.30 Τοπική Κοινότητα Θραψιμίου
20.30 Τοπική Κοινότητα Κέδρου

Κυριακή 11/6:

Ώρα Τοπική Κοινότητα
19.30 Τοπική Κοινότητα Γεφυρίων
20.30 Τοπική Κοινότητα Φιλίας



Total
0
Shares
Previous Article
Βόλος: Δύο συλλήψεις για κλοπή εξωλέμβιων μηχανών βάρκας και άλλων αντικειμένων Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς στο νομό Λάρισας - Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής στο Βόλο - Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στη Λάρισα - Εξιχνιάστηκε κλοπή που διεπράχθη σε κομμωτήριο στο κέντρο του Βόλου

ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας: Μηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών

Next Article
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στην ΠΕΔ Θεσσαλίας ΠΕΔ Θεσσαλίας: Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης για τη δημοτική περίοδο 2024-2028

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας με θέμα «Η κλιματική κρίση και η επιρροή της στην αγροτική οικονομία της περιοχής. Μέτρα και δράσεις»

Related Posts