Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Νοεμβρίου

Εν  όψει του εκτάκτου συνεδρίου της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 1-12-2015 στην Αθήνα,  συνήλθε σήμερα  27-11-2015 η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΘ κ. Κωτσός ήταν ο κύριος εισηγητής και αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα των ΟΤΑ , στις δραστηριότητες της ΠΕΔΘ κάνοντας και συγκεκριμένες αναφορές στην οικονομική διαχείριση της ΠΕΔΘ. Εισηγητής επίσης ήταν ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου κ. Κουφογάζος Γ. , δημοτικός σύμβουλος  Δήμου Πύλης ο οποίος έκανε τον Οικονομικό Απολογισμό της ΠΕΔΘ. Τοποθετήθηκαν στη συνέχεια οι επικεφαλείς των παρατάξεων , ο δήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Καλογιάννης , ο δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κ. Τσιαντής, κι ο επικεφαλής της Λαϊκής Παράταξης κ. Καΐκης , δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων .Τοποθέτηση έκανε στη συνέχεια  ο δήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου , ο αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Νταής και ο κ. Σαρρής Μάνθος μέλος του Δ.Σ της ΠΕΔΘ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων.

Θέση της Γ.Σ της ΠΕΔΘ είναι : η διεκδίκηση ισότιμης σχέσης μεταξύ κράτους και Αυτοδιοίκησης, απόδοση στο ακέραιο των παρακρατηθέντων στην Τ.Α. εκ μέρους της κυβέρνησης, βελτίωση της καταστατικής  θέσης των αιρετών , απόδοση ποσών που αφορούν στις μεταφερόμενες δομές και άλλα οικονομικά και διοικητικά ζητήματα για τα οποία ο πρόεδρος της ΠΕΔΘ  κ. Κωτσός θα αναφερθεί στην τοποθέτησή του στο Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ .

Ped-Dimarxoi Kotsos-PED

Για την ΠΕΔ Θεσσαλίας

Ο Πρόεδρος

Κωτσός Γεώργιος

Δήμαρχος Μουζακίου




Total
0
Shares
Previous Article

Ξεκινάει σήμερα το 2ο Φεστιβάλ Ρετρό "ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ" στην Καρδίτσα

Next Article

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό

Related Posts

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου 2024
Διαβάστε περισσότερα

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς Κατά…
junior tennis Larisa
Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2 Μαΐου 2024

Συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις  juniors  στη Λάρισα  – 23 Απριλίου  έως 2…