Γ.Σ. Μουζακίου: Με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ μίνι – προμίνι – τζούνιορ και παιδικό στο Μουζάκι

Γ.Σ. Μουζακίου: Με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ μίνι - προμίνι - τζούνιορ και παιδικό στο Μουζάκι

 

Το Σάββατο και την Κυριακή 23-24/03/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου η ακαδημία Μπάσκετ του συλλόγου μας Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» φιλοξένησε τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Καρδίτσας και την Ακαδημία Φούντα από τα Τρίκαλα σε τουρνουά Μπάσκετ.

Στους αγώνες που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία συμμετείχαν οι ομάδες μίνι – προμίνι – τζούνιορ και παιδικό των τριών συλλόγων.

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων ο προπονητής και υπεύθυνος του προγράμματος της Ακαδημίας Μουζακίου Κος Κομποδιέτας Κώστας δήλωσε τα εξής: “Ευχαριστούμε τις ομάδες του Ολυμπιακού Καρδίτσας και τον προπονητή κ. Καλογριανίτη καθώς επίσης και τον Φούντα Τρικάλων και τον προπονητή κ. Φούντα για την παρουσία τους για την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Οι αθλητές μας έδειξαν στοιχεία βελτίωσης και ταυτόχρονα απόλαυσαν άλλο ένα αγωνιστικό Κυριακάτικο πρωινό. Στόχος της Ακαδημίας μας εξάλλου είναι τόσο η αγωνιστική βελτίωση όσο και η πνευματική και ψυχική ισορροπία και ηρεμία των παιδιών. Στο μέλλον υποσχόμαστε κι άλλες ανάλογες και καλύτερες αγωνιστικές δραστηριότητες για τους αθλητές μας”.


Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής»


Total
0
Shares
Previous Article
«Απλοϊκές ιστορίες φτωχών ανθρώπων & άλλα διηγήματα» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου

«Απλοϊκές ιστορίες φτωχών ανθρώπων & άλλα διηγήματα» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου

Next Article

Αθανάσιος Καρύδας: Η κ. Ντόντου Ευαγγελία συντάσσεται με τη ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ

Total
0
Share