Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Οικονομική ενίσχυση της τ.κ. Βατσουνιάς με δωρεές που ξεπερνούν τις €70,000

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ: Οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας Βατσουνιάς με δωρεές που ξεπερνούν τις €70,000 

Ο τόπος μας, η δική μας «Πηγή Ζωής». Η τοπική κοινωνία της Βατσουνιάς αποτελεί για τη ΘΕΟΝΗ ΑΕ όχι απλώς τον τόπο που φιλοξενεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Μία οικογένεια στην οποία το ΘΕΟΝΗ φροντίζει να στέκεται σταθερά στο πλευρό της, συνεισφέροντας στην κάλυψη των αναγκών της. Από τις αρχές του έτους με πρωτοβουλία του Διοικητικού Προσωπικού της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, οι δωρεές της εταιρίας υπέρ της τοπικής κοινότητας Βατσουνιάς ξεπέρασαν το ποσό των €70,000 με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και τη διεξαγωγή σημαντικών έργων ανάπτυξης.

Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης αυτής σχέσης με την τοπική κοινωνία, δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την ευχαριστήρια επιστολή από την Πρόεδρο της Βατσουνιάς, κα Μαρία Μιχαηλίδου, για την απρόσκοπτη και ιδιαίτερα σημαντική οικονομική στήριξη της ΘΕΟΝΗ ΑΕ.

Η σχέση με την τοπική μας κοινότητα βασίζεται σε σταθερές βάσεις και αντικατοπτρίζεται στην αδιάκοπη συμβολή μας προς κάθε μέτωπο και φορέα που μπορούμε να ενισχύσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια της ΘΕΟΝΗ ΑΕ επιθυμεί να ανταποδώσει τη στήριξη που έχει λάβει από την κοινότητα της Βατσουνιάς όλα τα χρόνια δραστηριότητάς της, από το 2013 έως και σήμερα, που το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, αποτελεί το κορυφαίο ελληνικό νερό με τις περισσότερες διεθνείς βραβεύσεις Ποιότητας και Γεύσης.

Σε κάθε ανάγκη της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι εκεί για να προσφέρει τη στήριξή του. Αυτό είναι η δική μας #ΠηγήΖωής.

Instagram: @theoninaturalmineralwater ΙΙ Facebook: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ

#TheoniWater #DrinkNatureWise #SourceofLife

Αναλυτικά η επιστολή της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βατσουνιάς:

Η Τοπική Κοινότητα Βατσουνιάς ευχαριστεί πολύ την εταιρεία εμφιάλωσης μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ, για τη δωρεά χρηματικού ποσού ύφους 70.000 ευρώ (Εβδομήντα χιλιάδες), αποκλειστικά για τις ανάγκες της Βατσουνιάς π.χ. ασφαλτόστρωση, τσιμεντόστρωση κ.α.λ.

Βατσουνιά 27.08.2021

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος
Μιχαηλίδου Μαρία
Total
18
Shares