Φιλανθρωπικός αγώνας IPA Τρικάλων – Α.Ο. Πορταϊκού

 

«ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΑΓΑΠΗΣ – ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα «προς το ζην», αλλά και αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο και τη στήριξη που παρέχει σε αυτούς το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Πύλης, αποφάσισε ομόφωνα σε συνεργασία με το Δ. Πύλης την διοργάνωση, την 3η Απριλίου 2018, ημέρα Μ. Τρίτη και ώρα 16.00, φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο γήπεδο Παλαιομοναστήρου μεταξύ της ομάδας της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και του Α.Ο. Πορταϊκού , με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων- ειδών καθαριότητας- ειδών υγείας & υγιεινής, από όσους επιθυμούν, προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, συναδέλφους- φίλους- κοινωνικούς φορείς- επιχειρηματίες και απλούς πολίτες, τόσο του Νομού μας όσο και Πανελληνίως, να συμβάλλουν ο καθένας, στο μέτρο του δυνατού, σε αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ώστε συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πύλης.

Σχετικές πληροφορίες της εκδήλωσης- υποστηρικτές, θα αναρτώνται στην σελίδα μας στο facebook (IpaTrikala), όπου έχει δημιουργηθεί εκδήλωση για τον ανωτέρω φιλανθρωπικό σκοπό.

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Με εκτίμηση

SERVO PER AMIKECO

( υπηρετώ δια της φιλίας )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας
Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος

ipa trikala portaikosTotal
0
Shares